CE Palamós 82 – 78 Círcol

El sènior A va caure per 4 punts de diferència a la pista del Palamós en el darrer partit de la fase regular. Ambdós equips no es jugaven res en aquest partit.

El Círcol, coneixedor dels resultats de Granollers i Onyar el dia abans, no es jugava res en el desplaçament a Palamós, només 9 jugadors es van desplaçar fins a Girona degut a les baixes de Toni Forteza i la ja coneguda d’Andreu Lladó. El partit va tenir uns primers 20 minuts on la defensa no hi va ser present (49-40 al descans), els locals amb un bon encert des de 6,25 (12 triples) van anar per davant tota la primera meitat amb un Círcol amb poca tensió defensiva però que era superior a la pintura i en situacions de 1×1.

A la represa, els visitants es van posar les piles, i amb un 2-15 de sortida capgiraven el marcador per posar-se per davant als 5 minuts del 3r període. La reacció local va arribar i els darrers 15 minuts van ser un freg a freg en el marcador fins que a falta de 2 minuts els visitants van encadenar 4 triples consecutius i van agafar una renda de 7 punts. El Círcol, lluny de donar-se per vençut ho va intentar i de poc no va forçar la pròrroga, però un bon Palamós va aconseguir defensar les darreres accions i assegurar una victòria a la darrera jornada que els sitúa com a millor equip a casa (13 victòries i 2 derrotes), mentre que el Círcol acaba com el millor equip de la 2a volta amb 12 victòries i 3 derrotes que han sigut claus per aconseguir un lloc a les posicions que donen peu a les Fases d’ascens.

Destacar el bon partit de Raúl Castillo (8 punts i 12 rebots), i del joc exterior on Xesco Gotzens (12), Martí Callau (13) i Quim Forteza (18) van portar el ritme ofensiu de l’equip.

Després de 30 jornades, el Círcol jugarà el proper cap de setmana les Fases d’Ascens a Copa Catalunya en una minijornada de 3 partits amb CB. Castellbisbal (3r classificat del Grup 1) i el Sant Josep (3r classificat grup 2). D’aquest triangular sortirà la classificació final i de quedar millor tercer o segon millor tercer el Círcol podría assegurar de forma definitiva una plaça a Copa Catalunya. Durant la setmana informarem d’on i a quina hora tindran lloc els enfrontaments, doncs es juguen a camp de l’equip que descansa. Així Círcol-Sampep es jugaria a Castellbisbal (encara per confirmar) i Diumenge tarda a Sant Josep es jugaria el Círcol-Castellbisbal.

US HI ESPEREM A TOTS!!! MOLTA SORT NOIS!