Obrim l’Agenda del cap de setmana centrada primer en competicions de lliga que estan en marxa ara i pendents també dels inicis de fases de promoció, permanència o ascens on el Círcol està involucrat.

Així doncs per dissabte al Màgic a les 11:30, penúltima jornada de la Tercera fase i última de la Lliga a la Preinfantil masculina: Círcol – Horta.  Per cert la última jornada es dispiutarà aquesta setmana i serà amb la Penya a les pistes del Palau Olímpic el pròxim dijous 22 de maig a les 18:45.

Per diumenge, dos cites que marcaran el futur més immediat dels dos Sèniors del Círcol. Primer al Paveló de Llefià a les 16:00 comença el camí de la permanència a Tercera pel Círcol. Primer partit de l’eliminatòria del Sènior B amb el Cervelló. Us esperem a tots en aquest gran repte que esperem que poguem assolir tots plegats

Finalment cita per la història al pavelló de Sant Josep. Últim partit del triangular Círcol – Sant Josep – Castellbisbal en busca d’un lloc a Copa Catalunya. Després del derbi amb Sant Josep que s’haurà disputat el dissabte al Vallès, aquest diumenge a les 19:45 al Centre Parroquial de Sant Josep, Sènior A – Castellbisbal. Partit de vital importància per conèixer si finalment el somni d’anar a Copa es farà realitat. Us esperem a tots amb ganes d’animar, fer soroll i deixar-vos la veu i la pell pel nostre Círcol. Ara més que mai heu d’empènyer al Círcol cap a un gran futur. Us esperem a tota la Parròquia al Parroquial de Sant Josep.

Benvinguts a la 33ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sinó us tornarem els calers