Ascens Copa SeniorA

 

10 anys després, El Círcol va certificar ahir la seva presència a Copa Catalunya la temporada vinent en derrotar al CB Castellbisbal al darrer partit de les fases d’ascens de tercers, enfrontament que de guanyar-lo garantia una plaça a “Copa” al 2014-15.

El centre parroquial va reunir a molts jugadors, entrenadors i pares de la casa, així com molta gent del món del bàsquet de Badalona, i el partit nova decèbrer a ningú, un partit èpic que es va decidir a la segona pròrroga.

Tot i el mal inici del Círcol, en uns primers 20 minuts on els nervis es transformaven en imprecions i errades que els visitants aprofitaven per marxar al marcador, només els triples de Xesco Gotzens i Jordi Padilla mantenien al Círcol dins el partit, però un triple sobre la botzina de 8 metres de Quim Forteza just abans del descans, deixava al Círcol viu i amb opcions (20-31) amb tota la segona part per davant. 

La sortida dels vestidors va ser fulgurant, i un Círcol ple de coratge i empentat per la grada, va retallar les diferències fins empatar el marcador al final del darrer quart (42-42). Al darrer període els nostres van aconseguir manar al marcador, de la mà de Roger Castillo i Pau Ruzafa el Círcol entrava al darrer minut amb 4 punts d’avantatge. Però els vallesants van ser capaços d’empatar el partit sobre la botzina amb un palmeig d’Aleix Camprubí, quan semblava que la victòria es quedava a Badalona (65-65). Així doncs, 5 minuts de temps extra que van servir per viure moments de gran emoció, i que de nou van acabar en una pròrroga (74-74) després que el Castellbisbal errés el darrer tir a falta de 4 segons per finalitzar el partit. Els darrers 5 minuts van ser de nou emociants, el Círcol arribava amb més forces i més efectius, i Jaume Lleal i Toni Forteza van rematar la feina amb 7 punts que aixecaven a tothom dels seients i sentenciaven el partit per gaudir d’un ASCENS del primer equip de l’entitat.

Moltes gràcies a tots els que veu assistir al partit, l’ambient viscut a Sant Josep va ser sensacional i sense dubte va ajudar als jugadors a guanyar un partit davant un gran rival, al que també felicitem des d’aquí per l’excel·lent partit que van realitzar.

Per últim, felicitar als jugadors i cos tècnic pel gran èxit assolit, tot just 1 any després de celebrar un ascens a 1a Catalana. Enhorabona!

1 2 3 CÍRCOL!