A partir d’aquest cap de setmana dos equips del Círcol, dos equips Cadets, l’A i el Femení inicien un camí paral·lel als Campionats de Catalunya Interterritorials. El camí cap a la F4 comença amb un intens cap de setmana amb dos partits en dos dies als Quarts de final. 

Un cop més el vostre suport serà molt important per assolir aquest repte. Un gran repte calcat per ambdós equips. Us convidem tant dissabte com diumenge a acompanyar als dos equips a les respectives F4. Us convidem a fer soroll. Molt de soroll. A animar com sempre ho feu. A omplir de color Círcol les grades dels pavellons on es disputaran els dos reptes

Amb la tornada a fora de casa, el Cadet A, juga el dissabte el primer partit de l’eliminatòria a Casagemes, a les 18:00 davant l’AECAM de Malgrat. Us esperem doncs a Casagemes a fer forat, molt de forat de cara a la tornada, 18 hores després a Santa Susanna per poder defensar el resultat obtingut de l’anada. Tot punt de més serà vital de cara a la F4.

I l’endemà diumenge a les 17:30 a Ausiàs March, partit de tornada dels Quarts de Final dels Campionats de Catalunya a la Cadet Interterritorial femení amb el Círcol – Femení Osona. La defensa del resultat obtingut a l’anada a Vic dissabte no es fa sola, i el mateix soroll que heu de fer dissabte amb els nois ho heu de fer amb les noies. Una F4 està en joc.

Com sempre us convidem a una nova cita amb el millor bàsquet i el Círcol amb un objectiu comú i paral·lel: la F4. Dos equips, una categoria, un repte, un somni. Cadet A i Cadet femení. La temporada i el seu futur es decideix en 24 hores. I vosaltres teniu molt a dir. Us esperem en aquest cap de setmana 100% Círcol camí de la F4. 

RECORDEU

QUARTS DE FINAL ANADA CAMPIONATS DE CATALUNYA CADET INTERTERRITORIAL MASCULÍ

CÍRCOL – AECAM

DISSABTE 24 DE MAIG A LES 18:00

CASAGEMES

I

QUARTS DE FINAL TORNADA CAMPIONATS DE CATALUNYA CADET INTERTERRITORIAL FEMENÍ

CÍRCOL – FEMENÍ OSONA

DIUMENGE 25 DE MAIG A LES 17:30

AUSIÀS MARCH

Benvinguts a la 34ena jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Ens ho passarem bé i sinó us tornarem els calers