Círcol 51 – AECAM 53

Abans de narrar el què va passar a l’anada dels quarts de final dels Campionats Interterritorials Cadet, un agraïment sincer a tota la gent que va omplir a rebentar les tres corones del pavelló de Casagemes, donant el vostre alè, crits i suport perquè el Cadet A traiés un bon resultat de cara a la tornada. Com sempre, quan us necessitem compliu. Us vam sentir i molt. L’objectiu doncs es va complir. 

Davant d’un AECAM amb molt més potencial físic, el Círcol només va cedir de dos punts. Va ser un partit extraordinari del conjunt local, que no es va posar mai nerviós quan els de l’Alt Maresme van marxar fins a dos ocasions del marcador.

El partit va començar molt igualat, en el primer quart. En el segon, una estirada rival va obligar a la primera remuntada que es va solventar i molt bé per part del Círcol ja que va marxar al descans amb una victòria parcial de 5 punts.

A la represa, l’AECAM va sortir molt més ficat del partit, i va capgirar el matx fruït del seu encert i de les nostres errades tant en defensa com en el llançament. El tir lliure va ser de nou un llast molt pesant i el pobre percentatge els hi va donar vida als maresmencs. El 8-18 que va acabar e tercer parcial va ser clau per entendre el final del matx.

I més quan amb un triple de l’AECAM, la diferència s’ampliava als +6 a manca de 5 minuts. Gràcies a una gran defensa, que va propiciar moltes errades rivals, el Círcol va poder empatar el partit. Ja gairebé amb el temps exhaurit, els locals gaudim de dos tirs lliures per empatar a 53 el partit. Però no van entrar.

Per tant, amb un -2 d’inici arrencàvem l’endemà el partit de tornada dels quarts de final dels Campionats de Catalunya Interterritorial Cadet a la pista de l’AECAM.