AECAM 48 – Círcol 58

El Círcol s’ha classificat per disputar la setmana que ve la F4 de Cadet Interterritorial, després de superar per un resultat global de +8 a l’AECAM, després d’un extraordinari partit de tornada, jugat el passat diumenge.

L’equip es plantava a Santa Susanna amb un desaventatge d’entrada de -2 al marcador, fruït del resultat d’anada a Casagemes de dissabte. LA consigna era molt clara: sortir molt fort a l’inici del partit i intentar mantenir a ratlla als maresmencs.

I efectivament. Gràcies a un magnífic treball defensiu, el Círcol marxà al final dels primers 10 minuts amb un 5-14 a favor, clau pel desenvolupament final del matx. 

Al minut 2 del segon quart una desqualificant al tècnic local va propiciar el marge més ampli del matx (+15). A partir d’aquets moment, el Círcol va seguir treballant al darrere i al davant per mantenir a ratlla un AECAM; ben posicionat i amb el públic a sobre.

Però el Círcol també tenia la seva afició i va empènyer de nou, per tql que en cap moment la victòria i la classificació perillésAl final 48-58, el Círcol a la F4 de Cassà on s’enfrontarà al Manresa a la segona semifinal, diumenge que ve. 

MOLTES FELICITATS A TOTA LA PARRÒQUIA CÍRCOL PER L’ÈXIT QUE ES SUMA A LA DE LES CADET QUE TAMBÉ JUGARAN LA F4

LET’S GO CÍRCOL