Catalana Occident Manresa 63 – Círcol 54

El Círcol va començar l’històrica participació a la F4 dels Campionats de Catalunya a Cassà de la Selva de manera impecable. Gràcies a 13 punts consecutius sense errada del capità Ramon Gotzens, el Círcol agafava el primer aventatge al final dels primers 10 minuts davant el Manresa. Al segon quart els bagencs amb un parcial de 10-0 als primers minuts del període van passar a dominar definitivament el matx. Marxem al descans amb 5 punts per sota del marcador (39-34)

A la represa, mateixa tònica. Igualtat al marcador però domini local.

Amb 49-43 a l’inici de l’últim període, un canvi en el plantejament defensiu del Círcol fa que igualem de nou el partit. El matx es va decantar finalment pel conjunt manresà gràcies als tirs lliures, ja que en 6 minuts cap equip és incapaç d’anotar un llançament. El Círcol va estar molt erràtic als 4’60, al contrari que el conjunt del Bages.

Malgrat tot, la imatge del Círcol va ser excel·lent i tanca una gran temporada estan entre els 4 millors equips de Catalunya de la Interterritorial.

Moltes felicitats a l’equip, al Círcol. Gràcies als jugadors pel compromís i la feina feta, als entrenadors per la tasca desenvolupada, a l’afició pel suport i als pares, que sempre ens han acompanyat, a tot arreu. La feina ben feta sempre té premi.

Enhorabona i fins l’any que ve