Diumenge passat va ser un dia d’alegria per la secció de bàsquet del Círcol. Indiscutiblement. Diumenge va ser un dia de celebració per la feina ben feta al llarg de 10 mesos.

La F4, o en aquest cas, pel Cadet A masculí i pel Cadet Femení va ser el premi a la constància, al treball i a l’esforç d’entrenaments i partits al llarg de la temporada.

Cassà de La Selva, al Gironès, en el cas dels nois i Cardedeu, en el cas de les noies van ser escenaris de sengles Finals a 4 a la Interterritorial Cadet. El Círcol tant en categoria masculina com en la femenina lluitarien en un gran diumenge de bàsquet entre els 4 millors equips de Catalunya. Independentment del resultat que s’esdevenís, aquell dia 1 de juny de 2014 seria ja una data pel record en la història de la secció i de 24 nois i noies que combatrien amb els millors equips de la categoria.

Obria foc, les Cadet al Vallès on s’enfrontarien a la primera semifinal al totpoderós Bàsquet Almeda de Cornellà, amb la mateixa il·lusió que els van portar fa 2 anys a ser subcampiones de Catalunya Preinfantil i l’any passat Campiones de Catalunya Infantil. Per tercer any consecutiu, aquesta generació, tancaria temporada en busca d’un títol. Un parcial de 15-0 en contra va condicionar absolutament el desenvolupament del partit. Amb l’eliminatòria, malauradament resolta pel conjunt del Baix Llobregat, les noies Círcol, van treure l’orgull i el caràcter per tal que el forat no es fes més gros. Quelcom que van aconseguir. De fet, en algun instant, van arribar a situar-se només a 7 punts del conjunt del Baix Llobregat, fent viable encara una possible remuntada que al final no va arribar. Així doncs, les Cadet del Círcol acabaven una gran temporada amb l’alegria d’haver arribat a les semifinals del Campionat de Catalunya Interterritorial, competint com sempre i demostrant amb escreix la seva qualitat, el seu nivell i els valors del club. Uns Campionats per cert que va guanyar l’UniGirona

almeda- cadet femen

Imatge del Bàsquet Almeda – Cadet femení de la F4 dels Campionats de Catalunya Interterritorial Cardedeu 2014

I de Cardedeu a Cassà de la Selva, al Gironès, on al pavelló del Cassanenc, es dirimia la lluita a 4 per ser el millor equip ala Cadet Interterritorial masculina. Amb L’Hospitalet classificat, la segona semifinal enfrontaria al Bàsquet Manresa i el Cadet A del Círcol. Un equip, aquest Cadet, que ja sap en el seu històric el què és disputar Campionats o Fases final de temporada. Recordem que fa tres anys, sent Preinfantils, van ser Sotscampions de Catalunya i l’any següent, Sotscampions de Barcelona en categoria Infantil. Aquest diumenge tornarien a lluitar per ser el millor d’entre els millors del país. Seria el segon motiu d’alegria d’un diumenge històric pel club. L’arrencada del partit del Círcol va ser fulgurant i esperançadora. Amb un encert del 100% en els primers 6 llançaments, el conjunt badaloní s’enduia el primer parcial. Posteriorment, els bagencs van reaccionar, gràcies al plantejament defensiu, i que, com era d’esperar el percentatge de llançament del Círcol va baixar. El Manresa, amb un parcial de 10-0 va girar la truita i va arribar a gaudir d’un màxim avantatge d’11 punts, que el Círcol va saber retallar a 5 al final de la primera meitat. A la represa, mateixa tònica fins a l’entrada de l’últim període. Un canvi en la defensa del Círcol va igualar el partit de nou, tant que durant 6 minuts ambdós equips són incapaços d’anotar un llançament. La clau del partit rau en l’encert en el tir lliure, on vam estar molt desencertats, tal com ho demostra l’11/31 total. Així doncs, el Cadet A del Círcol tancava una gran temporada amb una gran participació a les semifinals del Campionat de Catalunya Interterritorial, on només el campió Manresa, evitaria que la gran alegria per una immensa temporada es traduís en una Copa.

manresa - cadet a

Imatge del Bàsquet Manresa – Cadet A de la F4 dels Campionats de Catalunya Interterritorial Cassà 2014

Aquest cop no hi ha hagut premi en metàl·lic. Però l’alegria del Círcol en mostrar de nou els seus valors en cites de gran importància com les d’aquest diumenge, fa que, sense cap mena de dubte, l’1 de juny de 2014, l’últim diumenge de competició oficial al bàsquet de Can Cartrons, passi a la història com un dia per recordar per a tots.

Felicitats a tota la família del Círcol.

Salut i cistelles