Despres d’una temporada amb la web una mica apagada tornem amb més energia que mai!

I això per que? DONCS PERQUÈ L’ESTIU JA ÉS AQUÍ!!!!!!

La primera de les activitats que fem és el CASAL D’ESTIU del Xirusplai, que el farem del 25 de juny al 18 de juliol!
El casal és els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13h plens de gimcanes, jocs i activitats! A més cada dimarts i dijous anem d’excursió tot el dia , de 9 a 17h!!! Les excursions són a la ILLA FANTASIA, TIBDABO, BOSC URBÀ, ESPORTS D’AIGUA…

A part, us oferim servei de cangur de 8 a 9h gratuït i la opció de fer menjador i tarda!!!

 

La segona de les activitats d’aquest estiu són les COLÒNIES a la casa de colònies CAN QUÈ!!! Les dates són del 22 al 31 de juliol i les pre-inscripcions pels nens i nenes de l’esplai ja estan obertes! Les inscripcions començaran  principis de juliol!!!

 

Us esperem a tots i totes a les 2 activitats.
Si voleu més informació, envieu-nos un correu a xirusplai@gmail.com