“Hi ha moltes possibles classificacions en les quals podríem enquadrar a aquesta cinta, però cap seria del tot fidel al seu contingut. Si, la ciència-ficció i un to de comèdia-dramàtica entorn de la tercera edat són els seus estendards de presentació, però l’amistat, la malaltia, els robatoris i ètica que pugui envoltar a la intel·ligència artificial són els punts mes importants  que guien la trama.” Rubèn Darío

Situada en un futur proper, Un amic per a Frank és una història sobre la memòria i la identitat, la família i l’amistat. Frank Weld (FRANK LANGELLA) és un  ancià que va tenir una peculiar feina com a lladre de joies de la que ja s’ha  jubilat. Frank està perdent a poc a poc la seva memòria. La seva única amiga és la Jennifer(SUSAN SARANDON), la bibliotecària de la ciutat, en Frank gaudeix de la seva companyia, mentre que per desgràcia la seva memòria s’esvaeix.

CINEMA6juny

Única sessió 2/4 de 10 de la nit.

Vine al cinema, vine al Círcol!