Aquesta temporada 2013-2014 que vam tancar el passat 1 de juny serà recordada, entre molts altres ítems, per ser la temporada de la il·lusió renovada. I és que la il·lusió ha estat la que ha impulsat a la secció de bàsquet a tirar endavant una nova campanya al bàsquet del Círcol. Il·lusió renovada a tots nivells. De dalt a baix i de baix a dalt. Il·lusió i felicitat, des de l’inici fins al final. Tornar a començar per seguir millorant.

A l’agost, i després d’un inici d’estiu mogut, l’arribada d’un nou Director Tècnic, el Círcol començava a carburar en la nova temporada. Una temporada que es presentava amb la il·lusió d’assolir nous reptes i nous objectius. A finals d’agost el Júnior A donava al Círcol el primer motiu d’alegria per la secció, en aconseguir el bitllet a la categoria Preferent. Així doncs, el club estaria entre els 16 millors conjunts del país a la màxima categoria Júnior.

La temporada 2013-2014 és l’any on el Círcol jugaria de nou, a Primera Catalana, després de l’ascens de categoria de la campanya anterior.

Però més que títols, ascens, victòries o derrotes, aquest any 2013-2014, que acabaria sent històric, serà recordat per la il·lusió d’afrontar nous projectes. És l’any on dos nous equips, el Premini Mixte i el Sots25, s’afegeixen als ja existents per tal de conformar un total de 19 equips (14 masculins, 4 femenins i 1 de Mixte) sumant-li tots els nens i nenes de l’Escola de Bàsquet. De cap a cap per mantenir inalterable el segell de formació i planter característic d’aquesta casa.

Cada entrenament, cada partit jugat ha estat una mostra del treball de cada un dels 200 nens i nenes que formen la secció, dirigits per cadascun dels seus entrenadors. Alguns tècnics per cert, que s’estrenaven com a tal, al Círcol. Uns entrenadors que han fet una gran feina de transmissió d’il·lusió, de bàsquet i sobretot de valors, tant esportius com sobretot humans. Que han transmès que els seus nois i noies hi són per aprendre, per formar-se i créixer com a persones, dins de l’entorn del món de la cistella. I que no importa gens, les victòries o les derrotes que aconsegueixin. Que l’important és l’esforç, la solidaritat, la feina, el treball d’equip i el propi treball diari de cara a millorar cada dia.

Ha estat molt satisfactori veure com els nois i noies del Círcol aprenien valors jugant a bàsquet i divertint-se. 19 equips, 200 nens i nenes, infinitat d’entrenaments i partits, molta il·lusió, molt d’esforç i 10 mesos de feina ben feta per part de tots i que al final de temporada es va traduir en satisfacció i felicitat per a tots.

foto famlia

Tota la Família Círcol de la temporada 2013-2014 el dia de la Presentació Ofícial, novembre passat a La Plana

La històrica campanya 2013-2014, la temporada de la il·lusió que va començar amb un Júnior A, 10 anys després, esdevenint Preferent, acaba amb un altre històric ascens del Sènior A a Copa Catalunya, 10 anys després de l’últim. És l’any també de les dues F4 de Campionats de Catalunya dels Cadets A i Femení, el de la salvació a Tercera, previ Play Off del Sènior B i de partits i partits amb infinitat de gent Círcol a la grada donant suport al seu club, en tot moment. La interrelació de tots els equips del club entre ells és un altre motiu d’orgull d’aquesta temporada. Han demostrat la unitat d’aquest club, on no hi ha 19 equips, sinó 200 nois i noies que duen el nom Círcol a on faci falta.

ascens snior a

El Sènior A va celebrar l’ascens a Copa Catalunya al maig a Sant Josep

La temporada 2013-2014 és la temporada de la il·lusió i de moltes novetats que han estat molt satisfactòries per la família del bàsquet del Círcol. És la temporada on hem estrenat la nova web de l’entitat i, on dins l’apartat de la secció, cada tècnic ha penjat la crònica setmanal del seu partit. És la temporada de l’històric viatge a Euskadi d’una bona representació del club a la prestigiosa EASO Kopa a inicis de setembre; la de Clínics de tota mena, relacionats amb molts aspectes del bàsquet, des d’aspectes tàctics i de joc, a administratius i de psicologia; la de la il·lustre visita de la Universitat Caltech de Califòrnia de la NCAA, per jugar un amistós amb el Sènior A, o també, la visita de la Caland Basketbal holandesa, per disputar tres amistosos amb diversos equips del club; i, és la campanya del nou Campus de Setmana Santa a L’Hospitalet de L’Infant i el del proper Campus d’Estiu al Pavelló dels Països Catalans de Badalona.

foto campus

La secció va celebrar durant l’abril, el nou Campus de Setmana Santa a L’Hospitalet de L’Infant

Així doncs tanquem una històrica temporada, marcada per la il·lusió renovada i obrint nous reptes pel futur. Un futur que s’escriurà, entre a altres fronts, al pavelló de l’Escola Pere Vergés del Mas Ram, on gràcies a un acord amb el Círcol, els equips del club tindran un nou espai per entrenar-se i seguint-se formant, amb la mateixa il·lusió o encara més d’aquest històric club català

Moltes gràcies a tots els jugadors, entrenadors, delegats, directius etc… que heu estat partíceps d’una gran temporada per la secció de bàsquet del Círcol Catòlic: la temporada de la il·lusió renovada. Us esperem a tots i als que s’hi vulguin afegir la temporada que ve.

Moltes gràcies i fins a la 2014-2015

Salut i cistelles