Un casament, un barret, un marit desesperat i molta confusió… “Un barret de palla d’Itàlia” és un vodeville frenètic, amb un humor punyent, sarcàstic que enfronta els personatges entre ells mentre la trama gira al voltant d’un barret desaparegut.

La dramàtica del Círcol puja un clàssic d’Eugène Labiche a l’escenari. Una gran aposta còmica amb una bona interpretació de l’elenc; una peça dirigida pels directors Toni Forteza i Xavi Carreras. 

I això no ha estat fàcil. En paraules d’un dels directors, en Toni Forteza “El més difícil ha estat ensenyar als actors i actrius a actuar fent farsa, ja que tots els moviments han de ser molt marcats i exagerats“. 

Al final, s’ha aconseguit. Una proposta del Círcol per aquest cap de setmana.

barret de palla

Una proposta d’alta volada per aquest cap de setmana.