Tres mesos després d’acabar oficialment la temporada 2013-2014 a la secció de bàsquet, tres mesos després el bàsquet de Can Cartrons es torna a calçar les sabatlles, per viure amb la intensitat de sempre el millor bàsquet. La temporada 2014-2015 que comença a partir de demà torna a ser una temporada il·lusionant i carregada de novetats. Nous jugadors i nous entrenadors que s’afegeixen a la gran família del Círcol disposats a treballar com el que més per tal d’assolir els objectius marcats. Una temporada amb 20 equips a la nòmina, amb les novetats del retorn del Sènior femení, dos anys després de la seva última presència, que començarà a caminar de nou a la Tercera Catalana. Un altre equip nou que enceta aquesta aventura és el Sots25 1, un equip com diem de nova creació amb la mateixa il·lusió que els clàssics i que no ho dubteu, ens farà vibrar. 19 equips més una Escola de bàsquet que ha crescut en nombre d’integrants i equips respecte la temporada passada. L’escola de la il·lusió i l’inici de l’apassionament pel bàsquet. La cirereta del pastís aquesta temporada 2014-2015  la trobarem a La Plana que vibrarà de nou, 10 anys després amb un Círcol, i concretament el Sènior A, a Copa Catalunya, la Divisió d’Honor del bàsquet català. Aquest any som de Copa.

Una novetat més aquesta nova campanya 2014/2015 la trobem respecte a un nou espai per entrenar. Tal com us vam anunciar a finals de la temporada passada, el Círcol va signar un acord de col·laboració amb l’Escola Pere Vergés per poder utilitzar el seu pavelló cobert per realitzar els seus entrenaments. Un espai que ja va ser utilitzat puntualment al final de la temporada passada, però que ja va començar a rutllar de forma habitual, a partir del 12 d’agost, quan les Cadet A femení i les Júnor van tornar de les vacances per preparar les fases a Preferent i a Interterritorial que comencen a partir d’aquest divendres.

Molts dels equips ja han començat als seus entrenaments de cara afrontar la nova campanya i ja han fet també els seus primers amistosos, per posar en pràctica els nous sistemes i els nous mecanismes de joc i per corregir errors. És el cas per exemple de les Cadet A que el passat dissabte 23 van disputar un parell d’amistosos a Tarragona amb el TGN Bàsquet i el CBT, equips que també disputaran fases de Preferent, i que per cert van guanyar ambdós.

cbt - cadet a femen

Imatge de l’amistós a Tarragona entre el CBT i les Cadet A femení del Círcol

Repassada la pretemporada, centrem-nos en el futur més immediat i en la primera cita inal·ludible pels aficionats que no us podeu perdre. A partir d’aquest divendres, les Cadet A i les Junior inicien les seves respectives Fases per poder jugar aquest any a Preferent i a Interterritorial respectivament. Ambdós equips necessiten el vostre suport per assolir el primer gran repte de la temporada i que marcarà el futur més immediat dels dos conjunts.

Divendres 29 a les 17:30 a La Plana, les Cadet A inicien el camí cap a la Preferent, jugant el primer partit de les fases davant el Bàsquet Llor de Sant Boi de Llobregat. 

Dissabte, serà torn per les Júnior que busquen la Interterritorial i, jugar com els nois del Junior A, a la segona divisió de la categoria. Dissabte 30 a les 16:00 a Ausiàs March, segon partit de les fases a Interterritorial, Junior femení – Mollet.

Finalment, diumenge, les Cadet tancaran aquesta triple jornada decisiva, en la jornada final d’aquestes fases a Preferent. Diumenge 31 a La Plana a les 19:00, Cadet A femení – Joviat La Salle Manresa.

La temporada 2014-2015 arrenca ja i ho fa amb tres plats forts, tres cites que marcaran un futur i que no us heu de perdre. Ajudeu a les Cadet A i a les Junior a assolir la Preferent i la Interterritorial. El futur de dos equips del Círcol es juga aquest cap de setmana i també depen de la vostra ajuda. Us hi esperem a tots. Benvinguts a la jornada 1. Benvinguts a la nova temporada 2014-2015 al bàsquet de Can Cartrons. Benvinguts a l’espectacle del Círcol.