Aquest cap de setmana el bàsquet badaloní aixeca el teló oficialment la temporada amb la disputa de la 28ena edició de la Copa Badalona de Bàsquet, 14è Memorial Joan Serna en categoria Sènior, tant masculina com femenina.

Aquest any el Círcol es presenta a la cita amb dos equips, el Sènior A masculí, i el nou Sènior femení, absent les dues edicions anteriors. En format de quarts de final, semifinals i final, ambdós equips de la casa debuten aquest dissabte, als Quarts de final de la competició.

D’una banda, el Sènior masculí enceta la històrica temporada a Copa Catalunya, aquest dissabte 6 de setembre a La Planaal tercer torn de la jornada. És a dir, NO ABANS DE LES 19:30 com a visitant, contra el Llefià, equip que militarà aquesta campanya a la Tercera Catalana. En cas de victòria del Círcol, es jugaria les semifinals diumenge NO ABANS DE LES 20:00, en el segon torn, contra el guanyador de l’eliminatòria Minguella – Guanyador de la fase prèvia (ABB – Maristes)

D’altra banda, el Sènior femení torna a la competició ofícial, com deiem, dos anys després, a Tercera Catalana, i debutant en aquesta Copa Badalona 2014 davant, curiosament com els nois, davant el Llefià, de Segona Catalana. Serà aquest dissabte 6 de setembre a Ausiàs March, en el segon torn de la jornada, NO ABANS DE LES 18:45. En cas de victòria, el Círcol jugaria les semifinals, diumenge, també a Ausiàs, amb el guanyador de l’eliminatòria ABB – Minguella, NO ABANS DE LES 20:00,en la segona semifinal.

Molta sort als dos equips Sènior aquest cap de setmana de debut oficial a la Copa Badalona. Us esperem a tots aquest cap de setmana a La Plana i a Ausiàs March.

I també us esperem al Palau Olímpic de Badalona, on el Cadet A masculí i el Cadet A femení disputen la 4arta Copa Bressol, organitzada per la gent del Blog del Bressol, pàgina web especialitzada en l’anàlisi i reflexió de tot el què passa al bàsquet de la nostra ciutat. Els nois juguen dissabte a les 9:00 del matí davant el Badalonès, i les noies juguen al mateix dissabte a les 13:30 davant el Femení Sant Adrià. Molta sort també

Benvinguts a la jornada 2 de la temporada 14/15 al bàsquet de Can Cartrons. Benvinguts a l’espectacle del Círcol