Abans de començar, comentar-vos que des d’avui i fins diumenge, 9 equips de la secció de bàsquet són a Donosti, disputant una nova edició de la EASO Kopa, un torneig clàssic de pretemporada al País Basc, on el Círcol hi és convidat per segona edició consecutiva

Dit això , l’Agenda del bàsquet del Círcol a Badalona, ens depara només una cita. Però una cita de primera magnítud. una cita històrica. Per primer cop en 28 anys, d’història de la competició, el Sènior A del Círcol Catòlic jugarà la gran final de la Copa Badalona de bàsquet, contra el Sant Josep.

Diumenge 14 de setembre a partir de les 18:30 a La Plana, just després de la final femenina, un duel entre dos històrics del bàsquet badaloní, en una gran final que omplirà de gom a gom, el pavelló del Passatge de La Plana, i que no us podeu perdre.

Tota la família del Círcol ha d’omplir La Plana, en una jornada històrica pel club, per animar al Sènior A a poder alçar ben amunt, un títol inèdit a les vitrines de la Sala de Socis del club. El partit de diumenge, serà el partit previ, al debut del Círcol, 10 anys després, a la Copa Catalunya. Serà, una nova oportunitat per veure el nou projecte del Sènior A 14/15 amb 4 cares noves, que combina, joventut, veterania i la il·lusió dels nous fitxatges per fer una gran temporada que serà històrica.

Aquest diumenge doncs, Final masculina de la 28ena Copa Badalona de bàsquet, 4art Memorial Joan Serna, Círcol – Sant Josep. Us hi esperem.

Benvinguts a la 3era jornada de competició al bàsquet de Can Cartrons. Benvinguts a l’espectacle del Círcol