• Círcol 61 – Les Franqueses 75
  • El partit va començar a gran velocitat pels dos equips, i va ser aprofitat pel Círcol per a treure un lleuger avantatge en el marcador (9-3) al minut 7 del primer període, avantatge per podria haver estat major de no haver desaprofitat situacions molt clares de superioritat. L’últim minut d’aquest quart, però, va ser el preludi del que serien els següents deu minuts. Un mal balanç defensiu i pilotes perdudes a camp defensiu per part dels jugadors badalonins permetia a Les Franqueses acabar els primers deu minuts un punt per sota (17-16). El segon quart, va ser el joc dels despropòsits per part del Círcol, pilotes perdudes, i quina de manera més absurda, va fer que els visitants s’enfilessin fins els 27 punts anotats en aquest tram, amb 15 punts gairebé consecutius de C. Corón, per a un 30-43 al descans.

  • Al tornar dels vestidors, el partit va a tornar a canviar de dinàmica, novament un ritme alt, i moltes recuperacions de pilota pels locals els permetia acostar-se a 6 punts (47-53), però una badada en el balanç defensiu a cinc segons per al final del quart feia que s’arribés al final amb 8 punts de diferència per a Les Franqueses. El darrers deu minuts van seguir la mateixa tònica i així al minut 3 els de Badalona es situaven a 4 punts (51-55). A partir d’aquest moment, quatre minuts de desconcert en el joc del Círcol, com ja havia passat al segon quart, va fer tornar ampliar la diferència fins als 14 punts (53-67) al minut 7. Diferència que ja seria definitiva la resta del partit.

  • Propera jornada diumenge 9 de novembre a les 10,30 a Masnou.