FC Martinenc 67 – Círcol 59

Partit ben treballat per part nostre, on hem anat tenint alt i baixo durant els 40 minuts. Tot i això, en els nostres pitjors moments, les jugadores rivals ens han castigat amb solvència, aprofitant això per endur-se el partit. 

L’inici del partit és igualat, i malgrat que aconseguim els primers aventatges, els nostres errors en el tir lliure, i dos triples pràcticament consecutius de les locals fan que s’arribi amb empat a 13 al final dels 10 primers minuts.

Al segon quart, continua la tònica inicial, amb bones defenses nostres davant un rival que treia els seus punts a partir de carregar el rebot ofensiu. Tot i això, les visitants augmentaven els seus percentatges en el tir exterior, fet que els permetia donar la volta el marcador (24-20 min. 16). Als darrers minuts del període ajustem la nostra defensa, i les locals anoten tan sols 4 punts, de manera que arribem al descans amb un favorable 28-29.

A la represa, tal i com ens proposem sortim molt concentrades i mantenim una defensa sòlida, com ho demostra el fet que el Martinenc anota la primera cistella en joc al minut 5 del quart. En aquest moment, però, les locals comencen a presionar tota pista, i nosaltres ens precipitem i perdem pilotes, cosa que les rivals aprofiten per anotar de forma fàcil i marxar amb un aventatge de 9 punts al final del quart.

Al darrer període, la cosa es complicava encara més, quan els dos primers atacs locals ens anoten 2 triples després d’haver fet bones defenses. Després d’un intercanvi de cistelles arribem a estar 18 punts per sota. Tot i això, i lluny de rendir-nos l’equip s’aixeca i aconseguim eixugar la diferència fins als 6 punts a base de pujar molt les línees defensives. Tot i això, el partit finalitza amb un -8 en contra.

En linies generals, bon partit si ens oblidem d’uns horribles 5 minuts del 3er quart, que ens han condemnat; Malgrat tot, ens quedem amb el treball realitzat els 40 minuts, i el fet de no deixar de lluitar en cap moment. A seguir treballant!