• Malgrat que el passat cap de setmana de l’1 de novembre fos festiu, hi va haver activitat al bàsquet català. Tot i que a les categories de Promoció si que hi va haver jornada de descans.

  • Així doncs, el cap de setmana del Círcol es concentrà amb la doble jornada a la Cadet Preferent femenina i a les categories Júnior i superiors, on vam tenir tres derbis Minguella – Círcol, entre altres duels interessants.

  • La prèvia a la jornada de Tots Sants la vam tenir dimecres a la nit a Arenys d’Amunt, en l’últim partit de la jornada 5 al grup 5 de la Territorial entre el conjunt maresmenc i el Sots 25 1. El Círcol va perdre el matx.

  • Intens cap de setmana per les Cadet A Preferent amb dos partits en dos dies. Dissabte, 1 de novembre, festiu per Tots Sants, el conjunt badaloní visità la pista del Femení Osona on va treure una gran i solvent victòria. Va ser el segon triomf consecutiu, a domicili, després de vèncer a Manresa la jornada passada. L’endemà, l’equip d’Artur Grau, Maria Carreras i Ferran Viladomat, disputarien una nova jornada de Lliga a La Plana, amb el Barça-Santfeliuenc.

  • Abans, a la tarda de dissabte, les Júnior van disputar el seu partit de Lliga al Poliesportiu del Guinardó, amb el Martinenc. Curiosament ho van fer una setmana més tard que el Júnior A masculí. L’equip del nou entrenador Gerard Castro, amb la seva ajudant Patrícia Mata va perdre però deixant en global bones sensacions. Va ser un partit força igualat des de l’inici amb un Círcol treballant molt bé la defensa i un Martinenc que anotava amb dificultat gràcies al llençament exterior i al rebot. Després del descans, el Círcol sembla imposar el seu joc, ja que el Martinenc no anota fins al minut 5 del tercer període. A partir d’aquí, però, les barcelonines fan una defensa pressionant que fa que les visitants perdin pilotes que es converteixen en bàsquets rivals. El Martinenc aprofita el desconcert badaloní i sentencia el partit, que acaba però amb un Círcol combatiu que retalla marges amb un últim parcial de 0-8, just abans de la botzina final.

  • A la mateixa hora el Sots25 A va guanyar molt ajustadament al camp de l’Imma, al bell mig de l’Eixample de Barcelona i manté la condició d’invicte al capdavant de la classificació.

  • El Júnior A masculí obria la jornada de diumenge amb el duel a La Plana, davant el Calella. Ho va fer amb derrota clara en un mal partit on no va poder fer res davant el conjunt maresmenc, superior en tots els aspectes.

    • Derrota del Júnior A davant el Calella
  • Tot seguit, les Cadet Preferent tancaven aquest mogut cap de setmana per elles guanyant al FC Barcelona femení- Santfeliuenc, un dels líders de la Lliga. Un compromís complicadíssim que el Círcol va arrencar de forma sensacional. Amb un 7-0 d’inici que va mantenir en un primer quart excels on va dominar al conjunt barcelonista en el rebot, la intensitat i l’encert al tir. Bona mostra és el 25-16 que reflectia l’electrònic al final dels 10 primers minuts. Al segon acte les distàncies es van mantenir però amb un Barça que va començar a posar les primeres dificultats. La Plana, de nou ple a vessar, empentava al Círcol a la gesta de derrotar un dels líders de la Lliga. A la represa una petita estrabada va fer que el Círcol marxés de 13 al marcador a l’entrada del darrer període. Un marge que es va mantenir per segellar una extraordinària victòria. Amb aquest triomf de prestigi del Cadet Preferent femení en aquest cap de setmana de doble jornada amb doble victòria, el Círcol es reenganxa a la part de dalt de la taula.Mentrestant a Llefià, trobàvem el primer Minguella – Círcol del cap de setmana: el de Tercera Catalana amb els equips Sènior B d’ambdós clubs. Derrota del Círcol en un final de partit on el Minguella va ser millor que els blancs que els va permetre sentenciar el partit

    • Cadet femení - Barça
    • Gran victòria del Cadet Preferent femení davant el Barça
  • A Pomar, el Júnior 1 perdia amb el Les Franqueses en un partit on una sèrie constant d’alts i baixos en el joc i el rendiment dels locals, va condemnar al Círcol a la derrota, que quan estava en disposició de capgirar el marcadore advers veia com els vallesans, tornaven a marxar del marcador

  • I a Vilassar de Mar, les Sènior tancaven la matinal dominical amb derrota en un matx molt correcte malgrat el -22 final del lluminós del pavelló de La Bòbila.

  • A mitja tarda, a Casagemes, vam tenir consecutivament els altres dos enfrontaments Minguella – Círcol. La prèvia la posava a Bufalà, la derrota del Sots25 1 amb l’Argentona. Un partit que es va decidir a la segona part després que en els 20 primers minuts el Círcol només perdia de 8. A la segona meitat el líder invicte de la categoria va trencar el partit al seu favor, incrementant marges i demostrant la seva superioritat respecte un Círcol a remolc.

  • I ja a Casagemes, el derbi a la Sots21 Preferent obria foc al doble Minguella – Círcol. Partit molt igualat amb constants alternances al marcador i sense dominador clar. Tot intent de fuga era respost ràpidament per l’altre equip. Al segon temps el Círcol pren la batuta del matx i eixampla diferències en un gran tercer acte on arriba a guanyar de fins a 13 punts de marge. A l’últim quart es van girar les tornes i va ser el Minguella, que en 5 minuts, va tornar a igualar l’encontre. Igualtat fins al final i triomf del Círcol forjat en la bona defensa final i l’encert en les darreres accions ofensives del partit.

  • Minguella - Sots21

   • Victòria del Sots21 davant el Minguella, en el primer derbi de la tarda de diumenge a Casagemes

  • El cap de setmana de Tots Sants es tancava amb el derbi a la Copa Catalunya amb els primers equips Sènior de Minguella i Círcol en joc. Derbi badaloní, a Casagemes, en el segon partit de la sèrie de quatre consecutius a Badalona que disputarà el Sènior de Copa, que va començar molt espès per ambdós cantons i sense cap dels dos equips volent agafar la iniciativa. El Minguella va ser el primer en agafar un avantatge que va consolidar a l’arribar al descans. I ja no el van deixar anar. El Círcol tot intentar-ho mai es va poder acostar prou als de Casagemes per poder girar la truita. Fins i tot el Minguella va ampliar diferències en l’últim minut amb un Círcol abocat a una remuntada que no es va produïr. Al final derrota del Sènior A a casa del Minguella a la Copa Catalunya.

   • Minguella - Sènior A
     • Derrota del Sènior A, davant el Minguella, al derbi badaloní de la Copa Catalunya 
  • Fora de la jornada i aprofitant l’aturada parcial d’activitat al bàsquet català, es va disputar, dissabte a la tarda, una nova edició del partit d’entrenadors del club, amb bona part dels 40 tècnics que conformen els 19 equips federats i els dos de l’Escola de bàsquet. Una jornada festiva plena de bon humor, complicitat i bàsquet. Posteriorment es va celebrar un sopar de tècnics per tancar el dia.

  • Partit entrenadors
  •  

   • Foto de família dels entrenadors en el partit de dissabte
   • I d’aquesta manera el Círcol ha viscut el cap de setmana festiu de Tots Sants. Festiu relatiu per alguns equips de l’entitat.
  • Fins la setmana que ve

  • Salut i cistelles