Club Amunt Bàsquet 64 – Círcol 50

Dimecres passat a les 22h el Círcol jugava a la pista del Club Amunt Bàsquet d’Arenys de Munt en un partit intersetmanal degut a l’ajornament del partit del cap de setmana. El club maresmenc es trobava i es troba imbatut i els nostres van plantar cara en tot moment tot i no fer un bàsquet gaire lluït sobretot en la faceta ofensiva.

El partit va començar malament com ve sent habitual i l’equip encaixava d’inici un parcial d’11-3 durant els primers sis minuts de matx. El conjunt dirigit per Santi Rodríguez va saber reaccionar com també és habitual sortosament i va finalitzar el període amb un marcador de 16-10.

El segon quart estaria marcat per la gran quantitat de faltes que l’equip badaloní va cometre i va permetre que l’equip local llencés en només aquest període catorze tirs lliures. Molt poques cistelles en joc per part dels dos equips, concretament tres cadascú. El Círcol només va llençar quatre tirs lliures. Tot i això, degut al desencert local des de la línia de 4,60 el parcial del segon quart va ser de 13-8 i s’arribava a la mitja part del matx amb un resultat de 29-18.

A la represa es va veure un bàsquet dinàmic i amb molt de ritme que acabava en bàsquet a les dues cistelles, mentre que el Círcol anotava de dos, l’Amunt contestava en forma de triple i així fins a clavar tres triples als primers cinc minuts i eixamplar la diferència fins un 40-24 a l’electrònic. L’equip no es va rendir i de la mà de Jordi Ferro, Jordi Querolt i Jaume Benajiba intentava retallar la diferència al marcador sense èxit, ja que l’Amunt trobava situacions per anotar cada atac. 51-34 al final del tercer quart.

El Círcol va treure l’orgull el darrer quart i va ser capaç d’etzibar un parcial de 12-4 als primers 6 minuts del mateix però l’equip local que va llençar fins a vuit tirs lliures els darrers tres minuts no va permetre que el Círcol posés en perill la seva victòria. Resultat final de 64-50.

Anotadors:

Jordi F. (4), Manel R. (-), Héctor F. (2), Daniel E. (6), Pere T. (2), Adrià F. (-), Enric A. (-), Jaume B. (14), Guillem F. (3), Carles M. (4), Jordi Q. (11) i Josep G. (4). 1 triple: Jaume B. 11/22 tirs lliures.