Círcol 53 – CB Argentona 79

Segon partit de setmana pel sots 25 ‘1’ del Círcol que tornava a rebre un equip imbatut i el clar favorit per l’ascens de categoria, el CB Argentona. Partit que no es va jugar a Casagemes com a locals sinó que es va disputar al pavelló de Bufalà diumenge a les 16h.

I l’inici a la pista de l’exili va semblar anar-li molt bé al nostre equip perquè va protagonitzar la millor sortida de la temporada amb un 11-0 espectacular en menys de tres minuts, defensant, recuperant boles, corrent i sumant amb facilitat els contraatacs. Va ser una mena de miratge del que vindria després, ja que l’Argentona va demostrar el tipus d’equip que és, va endurir la seva defensa i amb un 4-19 va capgirar el marcador.

El segon quart va acabar amb un parcial de 9-13, però ja es veia que l’equip que es trobava més còmode sobre la pista era l’Argentona. Sense jugar bé durant molts minuts d’aquesta primera meitat el Círcol aconseguia plantar cara el líder i s’arribava a la mitja part amb un resultat de 24-32. Cal mencionar el partit en defensa de Manel Rueda, seacnt el base rival, que no es va trobar còmode en cap moment. D’haver estat una mica més encertats en els lliures i en algunes situacions de contraatac i tir exterior, estic segur que hauríem marxat al vestidor per davant al marcador.

El tercer quart l’equip es va veure sobrepassat per l’encert i l’energia de l’equip rival i li va clavar un 14-26 que llençava per la borda tota opció de poder competir pel partit fins el final. El resultat parcial de la segona meitat va ser de 29 – 47, complicat poder competir un partit amb aquests números. Segurament la pitjor segona part defensiva de la temporada, on hem encaixat més punts. També cal dir que el rival tenia molta qualitat i que per físic va ser totalment superior als nostres. Resultat final de 53-79 pels maresmencs que continuen invictes i al capdamunt de la taula. Jaume Benajiba tornava a liderar en anotació al Círcol amb 19 punts i signant un gran partit.

Cal comentar que l’equip va comptar amb les baixes de Jordi Ferro i Enric Abenoza per lesió i de Daniel Esteban per motius personals. Estic segur que amb una rotació més llarga encara hauríem competit més el partit i no només la primera part.

Ara l’equip rebrà a casa el Mas de Sant Lleí amb l’objectiu de recuperar la regularitat en el joc sobretot ofensivament. Dissabte 20.45 a Casagemes.

Anotadors:

Manel R. (2), Pere T. (8), Adrià F. (-), Jaume B. (19), Guillem F. (8), Carles M. (2), Jordi Q. (12), Josep G. (-), Héctor F. (2). 4 triples: 3 Jaume B. i 1 Guillem F. Tirs lliures 5/12