• Círcol 32 – UB Mir 65

  • Últim partit com a locals de la primera volta de la fase prèvia. Havíem de jugar contra el MIR, un equip que havia competit a nivell A en la categoria infantil i portava molt bon balanç. Però bé, de fet els resultats no són el més important, i els nens ho saben.

  • Durant les dues setmanes que portàvem preparant aquest partit, el missatge al final de cada sessió havia estat sempre el mateix: bon ritme però molt mala concentració. Sabíem que això passaria factura.

  • Ells comencen el partit atacant amb molt ritme i movent molt bé la pilota. La nostra defensa, en canvi mostra masses forats. Quan ens toca atacar a nosaltres es comença a notar com hem estat entrenant, sortim amb molt de ritme però perdem la pilota per fer passades toves o mal seleccionades o la perdem per falta d’idees en el 5c5. El primer quart acaba 8 a 17.

  • El segon quart segueix  sent el mateix, molta intensitat però mal pensada. Defensem més dur però ens superen per falta de tensió, comunicació, etc. En atac seguim perdent pilotes per culpa de les passades mal seleccionades o executades, a més a més ells comencen a pressionar la nostra sortida de pilota, el que ens deixa en només 4 punts en 10 minuts. Anem al vestidor 12 a 35.

  • A la xerrada del vestidor parlem de tot el que estem fent malament i d’on venen la majoria dels nostres problemes, la falta de concentració està fent que defensem malament i això ens fa sentir incòmodes en atac. Sabem el que necessitem.

  • Al tercer quart el partit canvia, comencem a atacar millor, ens generem més espais i convertim més cistelles fàcils. Això és gràcies a que endurim la defensa en l’1c1 però ells segueixen trobant molts bàsquets fàcils en les nostres pèrdues i en els atacs amb blocs indirectes. Encarem l’últim quart 53 a 25 (el parcial del quart és 13 a 18).

  • A l’últim quart fem el canvi de xip que feia falta, els deixem en només 12 punts i això ens permet fer-ne 7. Llàstima que ja és massa tard. El partit acaba 32 a 65.

  • Aquest partit ha deixat clar quant és d’important la concentració. El bàsquet requereix de concentració, per molt intens que juguem, per molt dur que juguem, si no estem concentrats cometem errors que no ens deixen jugar a res.