Círcol 67 – CE Laietà- Ascensores Eninter 71

Dura derrota del cadet A a casa, primera de la temporada que arriba en el nostre debut a La Plana, on més enllà del resultat, el que més ens dol és no haver trobat el nostre ritme de joc en cap moment del partit.

Per enèssima vegada consecutiva, fem un molt mal escalfament, fet que es veu reflectit al final dels primers 10 minuts on acabem 9 punts per sota, després de realitzar uns atacs amb mala selecció de tir i unna defensa inexistent per part nostre.

Als següents deu minuts tampoc aconseguim reaccionar, i tan sols amb dos triples consecutius ens acostem 23-24 al marcador. Però res més lluny de la realitat, ja que el Laieta jugava a plaer i va tornar a ampliar diferències fins arribar al descans 31-41.

Al segon temps, l’actitud defensiva de l’equip millora molt, i poc a poc ens anem acostant al marcador. En el quart retallem fins a 6 punts la diferència del rival. Al darrer quart, però, tornem a sortir descentrats, i el Laietà marxa d’11 punts a falta de 3 minuts.

Un partit més, fem uns 3 minuts finals molt bons, apretant al màxim i generant molt joc per als nostres companys. De fet, faltan un minut i mig ens col·loquem a 3 punts, i amb dos tirs lliures a favor. El nostre desencert, però, ens condemna i acabem perdent per 4 punts.

Mal partit en tots els aspectes, on només ens podem quedar amb que l’equip lluita fins al final, però aquest cop no ha sonat la flauta com ens havíem malacostumat fins ara, i perfí toquem de peus a terra i intentarem entendre que apretant a l’últim quart no es guanyen els partits.

Per últim una dada: 4/19 tirs lliures per part nostre; 19/42 Laieta. A part de l’encert, demostra també l’agressivitat de tots dos equips de cara a cistella.