Netsport-El Masnou 61 – Círcol 56

Igual com va passar la jornada anterior l’inici del primer quart va ser explosiu per part del Círcol, només la falta d’encert va fer que en els primers 4 minuts de partit la diferència no fos escandalosa (2-12 en tirs de camp). A l’inici del segon període semblava que els  nois del Círcol trobaven l’encert que havia faltat abans i un parcial de 10-2 els donava una avantatge de 6 punts (18-24) al minut 5. El Masnou va situar-se en defensa zonal, i juntament amb el mal balanç defensiu dels badalonins, els va permetre arribar al descans havent reduït la diferència a 2 punts (29-31). El tercer quart l’encert ofensiu del Círcol tampoc va arribar, malgrat bones decisions davant la zona local, no obstant la millora en el balanç defensiu feia acabar el període amb 5 punts d’avantatge pels visitants (44-49). El darrer quart, es va entrar en una fase de joc descontrolat on cap dels dos equips va ser capaç d’anotar durant 4 minuts. Un triple a falta de 3 minuts posava el Círcol 6 punts a dalt (50-56), a partir d’aquest moment el Masnou va saber aprofitar les precipitacions en atac dels visitants per a donar-li la volta al marcador i acabar guanyant per 5 punts, gràcies a un parcial de 11-0, (61-56).