Círcol  63 – Barça CBS Blau 72

Derrota a casa del junior femení en un partit competit de tu a tu contra un equip, a priori, superior a nosaltres.

Com a principal objectiu ens marcavem, de nou, competir els 40 minuts, posant especial èmfasis en l’inici, ja que voliem evitar que el rival marxés en el marcador des de l’inici. Objectiu complert amb un 7-3 favorable de sortida. Tot i això, les visitants reaccionen i encaixem un parcial de 0-11, malgrat que als darrers minuts del quart aconseguim referer-nos i acabem el quart 13-16. 

Al segon període el Barça ajusta la seva defensa i ens costa molt més atacar, fins el minut 4 del quart no aconseguim els primers punts. Per contra, nosaltres també estem agressives al darrera i no deixem que se’ns escapi el partit (21-25 minuts 16). Arriba llavors el pitjor moment nostre, on encaixem un parcial de 4-17 que dispara les nostres rivals al marcador, 25-42 al descans.

La represa, la seguim jugant de tu a tu, i després de to tun quart d’intercanvi de cistelles que semblava afavorir el Barça amb un +21 al marcador, arriben els millors minuts nostres: deixem les rivals 3 minuts sense anotar, alhora que aprofitem la bona defensa per anotar fàcil amb contraatacs i també millora el nostre encert exterior. Parcial de 12-0 per acabar el quart que ens deixa tan sols 9 avall a falta de 10 minuts per jugar.

Al darrer acte, les visitants comencen aixemplant la diferència fins als 15 punts, però novament, a partir d’una defensa molt agressiva tornem a canviar la dinàmica del partit, i inclús baixem la barrera dels deu punts, però malgrat tot, als darrers instants el Barça va saber aguantar la nostre pressió i s’acaba emportant la victòria.

Bon partit de les nostres, amb treball durant els 40 minuts i recuperant cada cop més l’alegria a la pista, clau per poder millorar i treballar a gust.