• Círcol 70 – 54 AE Vendrell
  • Important victòria del primer equip davant l’AE Vendrell en un partit marcat per la gran defensa dels jugadors de Francesc Castellet, davant d’un equip amb experiència i molta qualitat.
  • El partit no va començar molt bé pels interessos del Círcol, el primer quart era control.lat per l’equip visitant gràcies a l’encert en el tir exterior (3 triples), mentre que el bàndol local no veia cistella amb facilitat i perdia fins a 8 pilotes (9-17). El segon quart però, les tornes van canviar i amb un excel·lent Andreu Lladó, que va dinamitar el partit, el Círcol feia un parcial de 25-10, l’anotació del base i la direcció del joc feia anar de bòlid als taronges, permetent arribar al descans amb un avantatge de 7 punts (34-27).
  • El tercer quart va estar marcat per la zona local i les errades del Círcol en atac, regalant massa accions ofensives, però els visitants no ho aprofitaven i el Cïrcol ampliava diferències fins els 11 punts. Els darrers dos minuts els van aprofitar els visitants per reduir la diferència fins als 6 punts i mantenir el partit totalment viu: 47-41. Al darrer quart el Círcol va tornar a donar un cop d’autoritat i va ser capaç d’ampliar les diferències fins els 18 punts, gràcies a l’excel·lent treball defensiu i a l’encert en el tir exterior, amb 3 triples quasi consecutius per part d’Alex Medio (2) i Andreu Lladó. Així el Círcol s’embutxacava una nova victòria per 70-54.
  • Destacar l’excel·lent partit d’Andreu Lladó (18 punts, 7 rebots i 6 assistències), Alex Medio (14 punts i 8 rebots), així com l’excel·lent treball defensiu de tot l’equip.
  • Propera jornada derbi a la Plana davant el CP Sant Josep, diumenge 17:45 a la Plana.