• Círcol 54 – Mas de Sant Lleí – CB Vilanova del Vallès 40

  • Aquesta setmana l’equip es desplaça a Canovelles per intentar sumar la quarta victòria de l’any.

El sots 25 ‘1’ del Círcol es va retrobar amb la victòria el passat dissabte a Casagemes davant d’un rival de la part baixa de la taula però que no va posar les coses fàcil sobretot durant la primera part del partit.

Mostra d’això és que al primer quart el Círcol va sortir amb un 9-4 d’inici però els vallesans van etzibar un parcial de 0-9 que capgirava el marcador en els darrers cinc minuts. Es tancava el quart amb un marcador d’11-15.

Amb dos triples seguits de l’Adrià Forcada i l’Enric Abenoza el Círcol tornava a dominar el marcador a l’inici del segon període i va dominar el ritme de joc en tot moment. Una excel·lent defensa deixava els visitants en 6 punts anotats. El desencert des de la línia de tirs lliures va fer que el parcial del quart no fos més gran. S’arribava a la mitja part amb un resultat de 25-21.

Mantenir la gran defensa va permetre el Círcol fer una estirada al marcador durant aquest tercer quart (17-7) i en part també a l’encert des de la línia de triple d’en Carles Martí i l’Enric Abenoza amb dos triples en aquest quart. L’electrònica marcava un 42-28.

El darrer quart el Círcol va fer mèrits per ampliar la diferència amb un Daniel Esteban inspiradíssim en atac però la manca d’encert els darrers cinc minuts i el pobre percentatge en lliures va fer que la diferència no s’eixamplés i el quart acabés en empat. Resultat final: 54-40 i tercera victòria per l’equip.

Bon joc en general de l’equip, compensant el tir exterior amb les pilotes interiors i un bon ritme de joc. Més enllà de l’encert individual o no, l’important és el joc de l’equip i l’aportació de cada individu al col·lectiu. També cal valorar la voluntat i persistència de fer que les coses surtin el millor possible sempre, més enllà després que el resultat sigui reeixit o no. Això és l’essencial.

L’equip va tenir la baixa per lesió d’en Guillem Fonollà i d’en Jordi Ferro.

Anotadors:

Manel R. (-), Héctor F. (-), Daniel E. (14), Pere T. (7), Adrià F. (3), Enric Abenoza (11), Jaume B. (4), Carles M. (6), Jordi Q. (6), Josep G. (4). 7 triples: Enric A. (3), Daniel E. (2), Carles M. i Adrià F. Tirs lliures: 3/12