Els Pastorets d’enguany comencen a caminar. La Dramàtica de l’entitat ja ha començat a treure la pols de la samarra i les sandàlies i ja està airejant les banyes i les túniques.

S’acosta el Nadal i cal tenir-ho tot apunt.

“Enguany hi haurà canvis, com sempre, però seguint la línia dels Pastorets que ha fet d’aquest text de Folch i Torres una peça indestriable de les festes de Nadal a Badalona.” assegura el director d’Els Pastorets, Toni Forteza.

“Actrius i actors nous s’estrenaran amb la idea que sempre existeixi un relleu a l’elenc que fa anys que interpreta alguns personatges. A més a més, aquest any també farem un pas endavant molt important. La intenció és que la gent més jove que surt del taller de l’Entitat trobi en Els Pastorets una porta màgica per pujar dalt l’escenari i viure el teatre del Círcol.”, afegeix Forteza.

pastoretsdi

Les dates de les representacions seran 

diumenge 21 de desembre

dissabte 27 de desembre

diumenge 28 de desembre

dissabte 3 de gener

diumenge 4 de gener

Les entrades ja estan a la venda. Més informació a les taquilles del teatre.