Sedis Esquitx 46 – Círcol 40

Difícil desplaçament a la pista de La Seu d’Urgell, colíders del grup i invictes a la seva pista, on hem caigut per una justa diferència de 6 punts.

Comencem el partit amb una manca d’intensitat al darrera, que ràpidament dispara les locals al marcador 10-4. Després d’un primer temps mort nostre i amb les primeres rotacions, aconseguim igualar el nivell d’intensitat i això ens permet, poc a poc, anar acostant-nos al marcador fins al 12-9 al final dels 10 primers minuts.

Al segon quart, es repeteix el mateix guió que al primer, mala sortida nostra que li dóna al Sedis la màxima aventatge del partit (22-11 min.14), després de dos triples consecutius. Un cop més, reaccionem i deixem les locals els darrers 6 minuts del quart sense anotar, fet que ens permet arribar al descans 5 punts per sota (22-17).

Al tercer quart, aconseguim sortir més concentrades que als dos anteriors, i després d’un intercanvi de cistelles ens col·loquem a 3 punts faltant un minut i mig pel final del quart. Aquí arriba un moment clau del partit, on el Sedis aconsegueix 3 rebots ofensius consecutius, i la quarta oportunitat per anotar, aconsegueixen un triple que ens feia bastant mal.

Comencem l’últim període un pèl tocades moralment, i amb les locals ampliant el seu aventatge fins als 11 punts novament (44-33 min. 37). Lluny de rendir-nos, l’equip manté la intensitat i reduim les distàncies fins als 6 punts finals.

Bon partit per part nostre, especialment a nivell d’intensitat i agressivitat al darrera. Malgrat tot, davant ens hem trobat un equip molt sòlid i amb una molt bona defensa que ens ha complicat molt el nostre joc ofensiu. No queda altre opció que continuar treballant.