• Círcol 83 – 80 Sant Josep Badalona
  • Gran partit de bàsquet el que es va viure a la Plana el passat Diumenge en el derbi que enfrontava el nostre primer equip amb el CP Sant Josep, i que es va decidir a la pròrroga per un ajustat 83-80.
  • El partit va començar amb un gran encert en el tir exterior dels parroquials, que es veia neutralitzat pel gran treball en el rebot ofensiu dels jugadors de Francesc Castellet, que eren capaços d’anotar fins a 24 punts en aquest quart, capgirant el marcador i agafant una renda de 7 punts (24-17). Al segon període, el control del rebot defensiu i la bona denfensa permetia augmentar les diferències fins els 12 punts a mitjans del quart, però va aparèixer la figura de Francesc Pascal per retallar les difèrencies (amb 9 punts pràcticament consecutius) fins els 2 punts, amb un parcial de 10-0. Tot i això, el Círcol es va refer i va ser capaç de mantenir 5 punts d’avantatge al descans: 41-36.
  • A la represa, el partit va entrar en un frec a frec que va permetre als visitants donar la volta al marcador i agafar petites avantatges que obligaven al Círcol a anar darrera a l’electrònic, els locals es van bloquejar ofensivament i això ho van aprofitar els parroquials per marxar a la fi del període amb 1 punt d’avantatge: 51-52. El darrer període va ser una festa del bàsquet, amb cistelles a banda i banda, i amb Xavi Gonzàlez com a referència ofensiva del Sant Josep (fins a 10 punts en aquest quart) i Xesco Gotzens per part dels nostres, amb 2 triples i cistelles molt importants que mantenien amb opcions al Círcol fins al final. Així doncs, amb 68-68 i amb 49 segons per disputar-se, Alex Medio va errar dos tirs lliures molt importants que el Sant Josep va aprofitar per agafar 2 punts de renda després d’una cistella marca de la casa de Xavi Gonzàlez, tot i la bona defensa de Xesco Gotzens. Temps mort local i 36 segons amb 68-70, bona jugada col·lectiva que deixava a Toni Forteza a 2 metres de cistella per anotar a taulell el bàsquet de l’empat. Amb 27 segons Sant Josep atacava per guanyar el partit, el tir a falta de 9 segons no va entrar i quan el rebot semblava que seria pel Círcol, aquest es va escapar i els visitants van tenir fins a 2 opcions per anotar, la darrera sobre la botzina acabava amb tap de Joel Temprano sobre el tir de Xavi Gonzàlez.
  • A la pròrroga, la defensa zonal plantejada d’inici pels parroquials els va permetre agafar 4 punts de renda (70-74) a falta de 3 minuts pel final, però de nou va aparèixer Xesco Gotzens per capgirar el marcador i permetre al Círcol guanyar el partit, doncs els locals es van mantenir ferms amb avantatge a l’electrònic i van sentenciar des de tir lliure.
  • Felicitats als dos equips per l’excel·lent partit de bàsquet que van realitzar en una Plana plena de gom a gom.
  • La propera jornada el Círcol es desplaça a la complicada pista del CB Igualada. SORT!