Canovelles BC 63 – Círcol 73

Segona victòria a domicili per par part del sots 25 ‘1’ del Círcol un partit molt seriós i més complicat del que a priori podria semblar per la posició del rival a la taula. Això demostra que cada partit s’ha de competir al màxim per tal de treure el millor benefici possible. Tot i així, penso que l’equip a la segona meitat sobretot va donar la seva millor versió i no de ser pel desencert en els tirs lliures, un 48%, el resultat hauria estat més ampli.

El partit començava bé pels nostres amb un parcial d’4-12 a falta de dos minuts per acabar el període però una cistella i dos triples gairebé in extremis del Canovelles van fer que el resultat al final del primer quart fos d’empat: 12-12.

Una gran sortida al segon quart permetia els badalonins marxar ràpidament en el marcador, 14-24 al minut tres. Un quart on de la mà de Jordi Ferro (10 punts en aquest quart), que reapareixia amb el grup després de dues setmanes de baixa, i d’Enric Abenoza i Jaume Benajiba s’aconseguia aquesta diferència i mantenir-la fins a mitjan quart, quan el Canovelles tornava a aferrar-se al partit a base del seu encert en els tirs lliures i novament a dos triples consecutius a les acaballes del quart. En dos minuts l’equip va tirar per la borda la bona avantatge que portava i va permetre que el Canovelles empatés de nou el matx al final del quart 35-35. El parcial als últims dos minuts és de 4-12. No pot ser que l’equip perdi la concentració en un partit que tenia controlat i malbarati la feina ben feta durant la majoria del quart.

A la represa l’equip va tornar a tenir la concentració necessària per competir el partit i a base d’una bona defensa i l’encert ofensiu tancava el quart amb un 49-55 que faria que tot es decidís al darrer quart.

Un parcial de 3-10 els primers sis minuts permetia al Círcol assolir una renda de 12 punts, 52-62. L’equip local va pujar molt la defensa i això va fer que el Círcol llencés els darrers dos minuts de partit fins a dotze tirs lliures, per tal de deixar el resultat final en un 63-73.

Felicitats per la victòria i a seguir millorant durant la setmana els entrenaments, que són la clau per després competir el cap de setmana de la millor manera possible. Bon partit del col·lectiu en general, que és sempre el que fa brillar després les individualitats. Destacar el gran partit de Pere Tomeu, amb 12 punts i un bon grapat de rebots.

L’equip es col·loca amb un balanç de 4-4 al mig de la taula i ara rebrà el Gramenet BC en un partit que serà molt difícil.

Anotadors:

Jordi F. (14), Héctor F. (-), Pere T. (12), Adrià F. (4), Enric A. (9), Jaume B. (17), Guillem F. (6), Carles M. (1), Daniel E. (-), Jordi Q. (8) i Josep G. (4). 4 triples: Jaume B. (2) i Jordi F. i Enric A. 15/31 en tirs lliures.