• Intens cap de setmana de bàsquet a la secció, sobretot, dissabte amb molts derbis i doblets. Per cert, jornada amb canvis de horari, dia i pista ja que diumenge al matí, La Plana estava ocupada. Doble jornada pel Cadet A femení. Doble enfrontament Círcol – equips de L’Hospitalet, en una tarda de dissabte a La Plana, monopolitzada pel Círcol, doble derbi a la categoria Sènior, doble Círcol – Minguella i doble Círcol-Badalonès. Repassem-ho tot plegat.

  • La jornada va arrencar dissabte, en l’inici de la segona volta de la fase prèvia en les categories de Promoció a Casagemes amb un triplet de derbis pels equips més petits de la secció. El premini s’enfrontava al Badalonès. El Mini A al Natzaret i el Mini B al Minguella

  • D’una banda el Premini va fer un extraordinari partit contra els Dimonis, en el primer duel de la jornada entre Círcol i Badalonès. Els locals, que en el partit d’anada van perdre de 40, dissabte passat, només van perdre de 7, dominant en molts moments al marcador, i amb un joc dinàmic i elèctric. Finalment, però, els visitants, líders de la Lliga van endur-se el partit

   • Premini - Badalonès
    • Gran partit del Premini amb el Badalonès, tot i perdre
  • Al mateix temps el Mini A queia clarament amb el Sant Andreu, també líder de la Lliga, però deixant millors sensacions que en els anteriors compromisos de la temporada: la MiniCopa i el duel d’anada a la Lliga. De fet, el primer quart el va guanyar el Círcol. Però un parcial de 0-19 en contra, va trencar el partit a favor del Natzaret. Els visitants van agafar la batuta del partit i van guanyar la resta dels quarts, però amb un rival que va competir en cada parcial, malgrat que les dues lesions que va patir en ple partit el Círcol van ser un condicionant important en el desenvolupament del matx.

   • Mini A - Natzaret bo
    • Derrota del Mini A al derbi amb Natzaret
  • Posteriorment, el Mini B perdia en el primer dels dos Círcol – Minguella que teníem aquest cap de setmana a Casagemes en un gran partit dels jugadors de Jordi Garcia i Aleix Rubio, que anaven de menys a més al llarg del matx i realitzaven una gran segona part

   • Mini B - Casagemes
    • Derrota del Mini B amb el Minguella
  • Al camp del Voramar, el Preinfantil femení trencava una ratxa de 4 derrotes consecutives, vencent a la pista del Districte de Sant Martí de Barcelona, en un partit on va anar de menys a més. en termes de joc, actítud i intensitat

  • La tarda de dissabte va ser de gran activitat i intensa tant pel nombre d’equips que van intervenir, com pels tres partits que vam viure a La Plana.  

  • Al Pavelló badaloní, el Júnior A arrencava aquesta farcida tarda de bàsquet amb victòria davant el Collblanc de L’Hospitalet de Llobregat. Triomf d’amplis marges a l’electrònic, amb bona actitud però sense brillantor, ja que va mancar certa regularitat en el joc

  • Tot seguit, el Sènior B s’enfrontava al Granollers en un duel molt igualat que no es va decidir fins els últims instants, quan a falta d’un minut els vallesans remunten 8 punts en contra i es posen a 1. Els tirs lliures finals van decantar la balança pel Círcol. Victòria important pels jugadors de Sergi Garcia i Oriol Bossom, que els manté al grup capdavanter de la lliga

   • Sènior B - Granollers
    • Bona victòria del Sènior B davant el Granollers
  • Finalment, el Sots21 ho tancava tot plegat enfrontant-se a un altre equip de L’Hospitalet: l’AESE. Va ser un partit molt travat, amb moltes faltes i amb molt de temps de joc parat, condicionants desfavorables al joc del Círcol. Igualtat al marcador i cap dels dos equips dominant l’altre en els tres primers actes. A cavall del tercer i l’últim quart, el Círcol aconsegueix desenganxar-se del joc riberenc, agafa la batuta del matx i imprimeix la velocitat que el Círcol necessita per desenvolupar el seu joc característic. Ràpidament les diferències al marcador es fan més grosses, per després passar a una fase de control de partit, on des de la defensa s’evita que l’AESE s’apropi al marcador.

   • Sots21 - AESE
    • Victòria del Sots21 amb l’AESE
  • A part, la intensa tarda de dissabte ens porta a fer un viatge per Catalunya amb el Círcol com a protagonista. Arrenquem a La Seu d’Urgell amb el partit de les Júnior al camp del Sedis. Un partit al camp del colíder on les badalonines van fer un gran partit on van vendre molt cara la seva pell abans de perdre davant el conjunt urgellenc que va dominar en tot moment al marcador, això si, amb el Círcol sempre amb opcions de retallar. La bona defensa local que obstruí el joc ofensiu del Círcol va ser clau en una derrota de només 6 punts amb bon regust de boca a les files badalonines. Fet que demostra la bona dinàmica mostrada les últimes setmanes d’entrenaments. Felicitats noies!!!

  • Sedis - Junior femeni

  • Derrota ajustada en un bon partit de les Júnior a La Seu

  • A la pista del Sant Gabriel de Sant Adrià, el Cadet 1 començava la segona volta de la Lliga amb l’UBSA perdent, fruit d’una mala primera meitat que acaba 57-18, solventada en una millora substàncial als darrers 20 minuts. Una mica més tard, a Santa Coloma, l’Infantil A reprenia la competició, després de descansar la setmana passada, a la pista del Fuster. I ho feia amb un triomf solvent en un partit molt travat. Enhorabona.

  • Intensa tarda de dissabte i intensa jornada per les Cadet Preferent Femení, que va tornar a tenir doble jornada. Una doble jornada amb l’objectiu de treure un doble triomf per assolir la segona plaça de la Lliga. Dissabte, al migdia, jugava al Pavelló Joan Carles Navarro de Sant Feliu, el partit ajornat corresponent a la segona jornada de Lliga. Les blaugranes que van plantejar una defensa molt tancada van vèncer a un Círcol que va veure com les lesions de dues de les seves components les mermaven encara més. Afortunadament, tot i la derrota, l’average continua sent favorable al Círcol gràcies al triomf solvent del partit de fa dos setmanes a La Plana. L’endemà diumenge, a Llefià, disputava ja, en jornada regular, el partit amb el JET de Terrassa. Malauradament va tornar a perdre. Les lesions que arrossegaven del dia anterior, que va provocar rotacions més llargues del desitjat, l’encert egarenc i la falta de benzina de l’últim període expliquen aquesta nova derrota . Així doncs, ja, amb la classificació actualitzada i sense partits pendents pel Círcol, les badalonines són 4artes a la taula classificatòria, pendents això si del Barça – Almeda del 24 de novembre per veure els objectius amb els quals s’encararan les darreres 3 jornades de la fase prèvia.

  • A part del partit a Llefià, el diumenge ens deixava la derrota del Cadet B femení amb el SESE després d’una primera part molt fluixa ofensivament

  • I també un altre derbi, a la matinal de Casagemes: Minguella A – Cadet B. En joc, la segona plaça de la Lliga entre els blaus, equip de segon any i el Círcol. El Círcol, gràcies al treball, al darrere i a la lluita pel control del rebot va guanyar un partit de ratxes alternes al marcador, que va iniciar Minguella, però que vam tancar els visitants. En l’últim període un gran treball defensiu del Círcol desemboca en contres ràpides que capgiren el marcador i fa que els visitants guanyin el duel, empatant a victòries a la classificació amb els de Casagemes i aconseguint la seva quarta victòria consecutiva

   • Minguella - Cadet B
    • Victòria a Casagemes, a casa del Minguella, del Cadet B

   Mentrestant, a Pomar, el Júnior 1 perdia amb el Ronçana, un dels equips de dalt de la classificació i en que la bona segona part realitzada no va ser suficient per poder guanyar el partit. Gran millora de l’equip de Jordi Garcia individual i colectivament. Felicitats!!!

  • Dos derbis en categoria Sènior i coïncidint d’hora, van centrar l’interès dels aficionats del Círcol i del bàsquet badaloní, el diumenge a la tarda. D’una banda, a La Plana, Círcol i Sant Josep reeditaven la final de la Copa Badalona del setembre. El Sant Josep va sortir més fí a l’arrencada del duel. Però el Círcol amb un gran encert a l’atac i una defensa pressionant tota pista, fa un parcial que sembla definitiu. Però els grocs i liles retornen el parcial fent que el partit entri en una fase d’incertesa i d’intercanvi de cistelles que acaba a la pròrroga. Al temps extra, dos llançaments des del coll de l’ampolla a l’últim minut i els tirs lliures amb un Sant Josep a la desesperada va fer que el Círcol s’endugués el derbi badaloní de la Copa Catalunya. Destacar el gran partit de Xesco Gotzens, posant-se l’equip a l’esquena en els moments decisius

  • D’altra banda, a Països Catalans, Badalonès i Sènior femení disputaven el derbi badaloní de la Tercera Catalana. Gran partit del Círcol que va dominar durant 38 minuts al líder de la lliga, sobretot en la primera part. Als darrers dos minuts, el conjunt local va aprofitar el cansament visitant per capgirar el marcador i guanyar el partit. Malgrat tot, molt bona imatge d’un Sènior femení que ha donat un pas endavant en la seva evolució i consolida el bon moment en què està immers des de fa 3 setmanes

  • Com la setmana passada amb el Sènior B, la jornada es tancava a Canovelles on el Sots25 1 va vèncer al conjunt vallesà després d’una primera part molt igualada 

  • Derbis, jornada doble, una gran tarda de dissabte i un nou cap de setmana d’intensa emoció al bàsquet de Can Cartrons.

  • Fins la setmana que ve

  • Salut i cistelles