• AE Minguella Citroen Automoció Badalona 56 – Círcol 61

  • Victòria a la pista del segon classificat de la lliga en un partit molt disputat i amb moltes alternatives al marcador.

  • El Círcol jugava contra un equip un any més gran i amb qui havia perdut al partit d’anada.

  • Tot i que els jugadors sabien que havien de fer un gran esforç d’intensitat i concentració per poder competir, l’inici de partit va ser molt fluix, amb poca tensió defensiva, lents en l’1×1, regalant opcions en el rebot defensiu, jugant al ritme lent que volia el Minguella i seleccionant molt malament en atac estàtic. Això feia que als primers minuts els locals marxessin de 7 al marcador i les sensacions de l’equip no fossin bones.

  • Després d’un temps mort, l’equip va reaccionar, sent molt més intens i agressiu en els dos costats de la pista, recuperant pilotes per córrer al contraatac i trobant tirs alliberats que es van sumar a un bon nivell d’encert. Tots aquests factors van fer que el resultat al final del primer quart fos 17 – 22 favorable al Círcol.

  • En el segon quart va tornar a baixar el ritme de joc del Círcol, que s’ofegava davant la zona tancada del Minguella, degut especialment a circular molt lentament la pilota i a estar molt estàtics sense pilota, el que facilitava molt que els locals tanquessin els espais. L’equip en aquest quart tan sols va ser capaç d’anotar 6 punts en 10 minuts. No és casualitat que els tirs que al primer quart entraven ara no ho fessin, ja que la selecció de tir va empitjorar molt.

  • La sortida després del descans va augmentar l’agressivitat de cara a cistella dels jugadors del Círcol, que dividien millor la zona i dominaven el rebot a les dos pistes. Tot i que es van fallar accions clares, l’activitat de l’equip a pista i banqueta era molt millor i el Círcol va guanyar el quart per 3 punts, sent el resultat final 46 – 44 favorable als locals.

  • Els jugadors sabien que la manera per guanyar el partit era fer un gran treball defensivament i poder controlar el rebot defensiu per aconseguir bàsquets fàcils de contraatac. I així ho van fer. L’equip va realitzar els millors minuts defensius del que portem de temporada i va deixar la Minguella en 10 punts en tot el quart. Bones jugades col·lectives davant aconseguien trobar un jugador sol sota aro per anotar tirs segurs. Tot l’equip va estar molt ficat, tan els jugadors a pista com tots els jugadors a la banqueta. Això es va notar i el Círcol es va emportar la victòria de Casagemes.

  • Destacar la millora defensiva al llarg del partit del Círcol, aconseguint a cada quart deixar en menys punts a l’equip rival (17 – 16 – 13 – 10). Quan l’equip defensa a bon nivell, les opcions ofensives també són molt millors. Aquest és el camí per poder seguir creixent.

  • La setmana vinent el Círcol rep al Gramenet BC, el líder imbatut de la lliga. L’equip vol poder competir més del que ho va fer al partit d’anada, en que va perdre per 21 punts de diferència.