• Valldemia 59 – Círcol 62

  • Mal partit en línies generals del Júnior masculí Interterritorial del Círcol a la pista del conjunt de Mataró.

  • El nostre equip va acusar molt el 4-14 amb el qual va acabar el primer parcial. Mals atacs i mala selecció de tir expliquen aquest  marcador que a partir del segon període es va anar corregint pel per la millor qualitat individual dels homes Círcol respecte als maresmencs.

  • A falta de 3 minuts pel final el Círcol aconsegueix posar-se per davant l’electrònic per primer i definitiu cop. El plantejament defensiu dels badalonins ofega al Valldemia que no anota en aquest tram de partit.

  • Al final triomf, tercer consecutiu i lliçó de nou que tots els rivals són complicats i que s’ha de sortir concentrats al llarg dels 40 minuts i confiar més en el bloc conjunt de l’equip que en les individiualitats

  • Pròxim partit Grup Barna, rival difícil a La Plana diumenge que ve