• CB Igualada 63 – 71 Círcol
  • El primer equip es va endur una victòria molt important de la pista del CB Igualada, tercer classificat, en un partit molt seriós en el que la defensa i el joc d’equip va ser clau.
  • El partit va començar amb els locals molt ficats en atac, arribant a anotar fins a tres triples al primer període, anotant fins a 14 punts sense error, tot i això els nostres van mantenir-se al partit i no van perdre els nervis davant un inici tant fort dels igualadins. Es va arribar al final dels primers deu minuts amb un marcador favorable a l’Igualada per 20-15. En el segon període, va haver-hi un notable canvi en l’atac dels igualadins, que van restar quasi cinc minuts sense anotar gràcies a l’excel·lent defensa dels visitants. Els jugadors de F. Castellet, van aprofitar aquests moment per remuntar, i continuar treballant de forma pacient en atac per capgirar el marcador. Això va portar a un parcial de 13-20, que va quedar reflexat en el marcador, arribant a la mitja part 33-35.
  •  
  • A la represa, inici fort dels locals (5-0) que els donava avantatge al marcador, per posteriorment passar a un intercanvi de cistelles i triples per part dels dos equips, que feia recuperar l’avantatge en el marcador al Circol Catòlic, que es trobava en el seu millor moment en atac, anotant fins a tres triples al tercer període. Així, es va arribar al final del tercer quart amb un marcador de 49-54 per afrontar els últims deu minuts de partit.
  •  
  • A l’últim quart, l’Igualada va intentar igualar el partit, i va poder ficar-se a tan sols tres punts de diferència quan restaven sis minuts de partit, però la defensa visitant i els errors des de tir lliure dels locals, van ser decisius per la victòria dels nostres. 

La propera jornada el Círcol rep al SEDIS La Seu d’Urgell diumenge a les 17:45 a La Plana.