AB Premià 65 – Círcol 85

Desplaçament a Premià i tal i com va sent habitual aquestes últimes jornades l’inici del partit va estar caracteritzat per un joc amb accions molt ràpides i explosives per part del júnior 1 del Círcol que el permetien agafar un lleuger avantatge (2-8 al minut 2). L’AB Premià, però va reaccionar i va aconseguir posar-se per davant (9-8). Les primeres rotacions dels visitants van apujar un altre cop el nivell de les accions i situar el 13-23 al minut 9. Al segon quart va començar amb la mateixa dinàmica i així en menys de 2 minuts un parcial de 2-7 ampliava la diferència fins als 13 punts pel Círcol (20-33). Aquest parcial va anar seguit d’un llarg període de descontrol en el joc i d’errades que van permetre als locals acostar-se a 4 punts (31-35). A la segona meitat els badalonins van recuperar el nivell mostrat l’inici del partit i amb la correcció d’algunes errades defensives els permetia anotar amb facilitat per a deixar el partit gairebé decidit (40-61). Com havia passat al primer període, amb les primeres rotacions els visitants van aconseguir collar una mica més el rival (71-44). Els últims 10 minuts van ser un tràmit, amb un excés de relaxació per part del Júnior 1 del Círcol.

  • Segona victòria de la temporada, 62-85. La propera jornada visita el pavelló de Pomar l’Argentona.