• Círcol 88 – Martorelles 46

  • Segon partit de la primera volta, partit fàcil a priori, però no podem res per segur. Sabem que tot i això hem de jugar al màxim. A les 19:00 començava el matx.
  • L’escalfament a pista se’ns fa curt, el partit anterior anava una mica tard. Però escalfem prou bé, amb bon ritme i bona concentració.

  • Comencem el partit dominant en atac però sense defensar, anàvem tres quarts d’hora tard a tot arreu. Per culpa d’això el marcador comença ajustat i no ataquem tant a gust com ens agradaria. El quart acaba 16 a 13.

  • El segon quart millora substancialment, comencem a defensar molt més dur i fer bones ajudes defensives, tot i així encara es podien arreglar algunes badades en defensa. Malgrat això, l’augment de la duresa defensiva ens permet córrer i atacar més còmodes. Marxem al vestidor 41 a 20 (parcial de quart 25 a 7).

  • Al vestidor únicament es parla de la falta de ritme que estem mostrant a pista, sembla que el partit vagi a càmera lenta. Necessitem accelerar el partit si volem seguir amb aquesta diferència, no ens podem conformar.  

  • Al tercer quart, tot el que hem dit es posa en pràctica, sortim molt distrets i ells enllacen un parcial de 9-13 en set minuts. Aleshores espavilem i fem un parcial 13-2 en els tres minuts restants. Trobem el nostre ritme, estem molt agust. Marxem a l’últim quart 66 a 36.

  • L’avantatge al marcador ja era clara, i els jugadors baixen el ritme. Perdem la concentració i comencem a regalar pilotes. Procurem mantenir el ritme els 40’ però ens costa molt, el quart acaba 22 a 11 i el partit 88 a 46.

  • Aquest partit ha estat un partit molt irregular, amb pujades i baixades. Podem dominar un partit però encara ens costa molt estar suficientment concentrats com per marcar el ritme tot el partit, seguirem treballant-ho.