• Círcol 56 – Gramenet BC 80

  • Derrota merescuda del Cadet B del Círcol davant del líder imbatut de la lliga en un partit on va anar de més a menys.

  • El matx s’iniciava amb un Círcol que feia els millors 5 minuts de la temporada, amb un gran encert ofensiu després de circular bé la pilota i un treball defensiu excel·lent, impedint que els visitants trobessin accions clares i tancant bé el rebot defensiu. El resultat en aquest moment era un increïble 16 – 3 a favor del Círcol.

  • Un augment físic del joc per part del Gramenet va fer anivellar el partit, sent molt difícils pels jugadors badalonins poder parar les accions on els visitants aprofitaven la seva força per acabar aprop de cistella. A més, el Círcol va perdre frescura davant, circulant menys la pilota i buscant accions més individuals i amb pitjor selecció, el que feia que l’encert cada cop fos més baix.

  • Al descans el resultat era de 31 – 36 favorable al Gramenet, amb uns visitants molt més còmodes.

  • El tercer quart del Círcol va ser molt fluix, poca intensitat i concentració defensiva, falta d’agressivitat, tirs fallats molt clars i moltes imprecisions no forçades trencaven el partit situant els visitants 17 punts per sobre.

  • En l’últim quart els jugadors ho van intentar però no era el seu dia. Molt poc encert en tirs de camp i en tirs lliures i errors no van permetre guanyar el quart i el resultat final va ser de 56 – 80 a favor del Gramenet, merescut guanyador del partit i del grup.

  • Per competir contra equips superiors cal mostrar més ambició, energia, concentració i determinació i tenir fe per no deixar de creure en els mals moments. Per sort, a la segona fase el Círcol es trobarà amb més partits així, on l’equip haurà de demostrar que, a part de créixer a nivell tècnic i tàctic, també ho està fent a nivell mental i grupal.

  • Per últim, desitjar la recuperació de tots els jugadors lesionats que pateix l’equip i agrair l’ajuda dels jugadors del Cadet 1 i de l’infantil.