La música antiga és una actitud“. Aquest és el lema de El Teatre Instrumental, l’orquestra que aquest diumenge aterra al Círcol.

I arriben amb un viloncel·lista de luxe, Emmanuel Balssa. Balssa és violoncel·lista permanent de els “Arts Florissants”. És membre de “l’Orchesta siglo XVIII” i violoncel·lista solo de “l’Orchestra Libera Classica” (Japó).

El concert és especial, perquè l’orquestra El Teatre Instrumental, és especial.

  • No només trobarem: “La simfonia 63 en Do Major, anomenada també La Roxelane, va ser composta al voltant de 1777 i es un pasticcio de música teatral que Haydn havia compost abans. Hi trobem l’obertura de l’òpera Il Mondo della luna i la música composta per a la comèdia Die drei Sultanninen, on el personatge principal és la Roxelane…Una peça més teatral, és impossible.
  • Trobarem també les explicacions dels músics, ells ens faran “veure” el concert el que estem escoltant, el que podem sentir i com entendre-ho.
  • Un concert especial, únic, amb músics del més alt nivell.
    • concert
      • Oportunitat única per endinsar-se a la música antiga de la mà didàctica de El Teatre Instrumental i Emmanuel Balssa.