• Círcol 64 – Gramenet BC B 49

  • Dissabte passat va arribar la tercera victòria consecutiva al partit del sots 25 ‘1’ al pavelló de Casagemes davant el Gramenet BC, un equip que estava situat justament una victòria per sobre a la taula classificatòria. Un partit molt seriós i treballat per part de tots els jugadors.

El primer quart va ser l’únic parcial que el Círcol va perdre (11-13) fruit que els visitants van arribar a llençar fins a nou tirs lliures en aquest període. Però al segon període el Círcol va sortir amb una marxa més amb una línia exterior molt activa amb dos triples inclosos d’Enric Abenoza i els contraatacs de Carles Martí i Jordi Ferro feien que amb un parcial de 11-3 s’obrís una petita escletxa al marcador. El Gramenet no es trobava còmode a la pista i la bona defensa del Círcol deixava el marcador al descans en un 31-24.

A la represa els nostres no van donar cap opció als colomencs d’entrar el partit i de la mà de Jaume Benajiba i Carles Martí des del perímetre posaven la màxima diferència a l’electrònic: 49-34.

Al darrer quart l’equip no es va relaxar i va ser capaç de conservar la diferència al marcador, també va ajudar el fet que els colomencs erressin fins a nou llençaments de tir lliure. Cal mencionar el partit del cocapità Jordi Querolt, autor de 18 punts. Gràcies a un triple a les acaballes del partit de Guillem Fonollà el resultat final va ser de 64-49. Una gran defensa col·lectiva que segueix permetent l’equip sumar partits.

Agrair l’ajut del jove jugador Albert Barber del sots 21 ‘A’ del club que va fer un cop demà a la rotació interior degut a la baixa per motius laborals de Pere Tomeu i Josep Gasull. Contents també per la reaparició després de la lesió d’en Manel Rueda.

Aquesta setmana l’equip visita un dels equips més forts del grup a domicili, el Santa Perpètua, que només ha perdut un partit i va ser la setmana passada al camp de l’Arenys. Caldrà fer un partit molt seriós i molt concentrat i dur en defensa.

    • Anotadors:

Jordi F. (5), Manel R. (-), Héctor F. (2), Daniel E. (4), Adrià F. (4), Enric A. (6), Jaume B. (7), Guillem F. (3), Carles M. (9), Albert B. (2), Jordi Q. (18). 6 triples: Enric A. (2), Jordi F, Jaume B i Guillem F.