• “Per si sola ja tindria ganxo, la història d’una iaia perepunyetes que boicoteja la vida sentimental del seu nét, però si a més a més aquesta àvia és Montserrat Carulla, l’espectacle esdevé indispensable de cop.”
  • festival Temporada Alta de Girona
  • iaia2
  • L’actriu Montserrat Carulla interpreta una “iaia” com a últim paper de la seva carrera teatral. Carulla es retira dels escenaris i ha decidit marxar amb aquesta comèdia familiar. I diem familiar, perquè l’obra està escrita per Roger Peña, el seu fill i interpretada per l’Aleix Peña, el seu nét i l’Arantxa Jiménez.
  • La iaia
  • Les entrades ja estan a la venda cada dimecres i dijous de 7 a 8 de la tarda a la taquilla del Círcol  El dia de l’espectacle, una hora abans de començar, també s’obriran les taquilles.
  • Una oportunitat única per agrair a aquesta actriu tants anys de dedicació al teatre. 

El Círcol es vestirà de gala. 

No t’ho perdis!