• CB Santa Coloma 37 – Círcol 49

  • El Círcol arribava al partit després d’una setmana fluixa d’entrenaments. Aquest fet va marcar tota la primera part, ja que és molt complicat fer les coses bé quan no ho has fet durant la setmana.

  • L’equip jugava els primers 20 minuts sense tensió, concentració, perdent moltíssimes pilotes, amb poca circulació de pilota, mala selecció de tir, errades en llançaments molt clars i molt poca intensitat i agressivitat en defensa, realitzant tan sols 6 faltes en tota la primera part.

  • El resultat al descans era de 26 – 15 pels locals, resultat totalment merescut pel pèssim partit que estava realitzant el Círcol.

  • A la segona part, l’equip va canviar per complet l’actitud a pista i a banqueta, realitzant un joc molt millor, especialment a nivell defensiu. Als primers minuts del tercer quart s’havia aturat l’ofensiva local, però el desencert i certes imprecisions no deixaven al Círcol retallar les distàncies. Un cop l’equip va córrer millor la pista, va jugar amb més circulació de pilota i més espais el parcial entre el minut 23 de partit i el 36 va ser de 3 – 29. El resultat final va ser de 37 – 49.

  • L’equip ha d’aprendre, en primer lloc, que el nivell dels entrenaments ha de ser sempre el més alt possible, ja que si el treball durant la setmana no és bo és molt complicat fer les coses bé al partit, ja que l’equip, enlloc de millorar, agafa mals hàbits de treball i empitjora. No s’ha de buscar cap tipus d’excuses ni en les lesions ni en factors externs com l’arbitratge. Com més voluntat i esforç es dediqui cada dia més s’evolucionarà i millor serà el joc, tan individual com col·lectiu. Cal buscar l’excel·lència en cada entrenament per, algun dia, poder aconseguir-la.

  • Agrair la presència d’Álvaro Puertas i Pau Bazoco, jugadors del Cadet 1, que han ajudat l’equip davant les múltiples baixes amb un gran treball.