Círcol 82- CB Grup Barna 81

El Júnior masculí Interterritorial va fer el millor partit de la temporada davant el Grup Barna, segon classificat de la taula. El Círcol va guanyar, amb tot meraixement el partit a la pròrroga.

Va ser una victòria del col·lectiu, de tot el grup, que va estar en tot moment concentrat i per la feina. 

A diferència de molts altres partits, l’equip va sortir molt concentrat des del minut 0. Era necessari si, almenys volíem poder competir davant d’un molt bon equip. El Círcol va estar molt encertat al tir, i va dominar el partit, també pel control del rebot i les sortides al contraatac. Les armes ofensives del Círcol, segell característic de l’equip va sortir a la perfecció. Destacar la bona tasca defensiva.

A mitjans de l’últim quart, el Círcol obté la màxima renda del partit (59-70). Però, els barcelonins amb 4 triples consecutius del seu dorsal número 10 va aconseguir forçar el temps extra.

A la pròrroga, el partit es va trabar i el Círcol va obtenir l’ajustat triomf gràcies a un triple i a un llançament lliure a manca de 8 segons pel final.

En resum, gran partit del Círcol, de tots els components de l’equip que van aportar per resoldre el partit. Quan tot l’equip està concentrat i focalitza en un sol punt l’objectiu desitjat pot assolir els reptes que es proposaven.