Sensacional. Únic. Especial.

El teatre instrumental” va portar la música clàssica al Círcol de la forma més didàctica. Prop d’un centenar d’espectadors es van acostar al teatre del Círcol per poder gaudir d’un concert de música antiga. I es van trobar amb un espectacle didàctic de la mà d’una gran orquestra.

Ens agradaria que la gent no només li agradés el concert per la música, sinó també pel significat de les obres que toquem. Nosaltres hem investigat i el que hem après us ho volem ensenyar“. Així començaven les prop de 2 hores de música.

Pedagogia per entendre què sonava dalt l’escenari.

Els patrons musicals canvien amb el temps i ara costa identificar què ens diuen compositors com Haydn amb les seves obres.” I per això, abans de cada peça, els músics d'”El Teatre Instrumental” ens apuntaven diferents aspectes a observar i ens donaven pistes de perquè s’utilitzava un ritme i no un altre, un instrument i no un altre.

concert do

Un espectacle que va enganxar al públic assistent que va acabar ovacionant l’orquestra. Una orquestra que va comptar amb un fabulós, Emannuel Balssa al violoncel.

Al final del concert, un dels músics va llençar una proposta a l’aire: poder fer un cicle de música antiga al Círcol.

Un repte que s’hauria d’estudiar.