Boet Mataró 64 – Círcol 59

Bon partit de les nostres jugadores, on dia rere dia podem anar millorant en base un bon treball als entrenaments a partir de 3-4 idees de joc.

Malgrat això comencem el partit descentrades, i ràpidament encaixem un parcial de 7-0 en poc més d’un minut de joc. L’equip, però, reacciona ràpid i al llarg del primer quart anem obtenint petits aventatges; una tònica que es manté al llarg del segon quart, amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips. Ofensivament estem alegres, movent ràpid la pilota, amb bon equilibri entre el joc interior-exterior, i amb l’únic hàndicap de no poder treure excessius punts fàcils de contraatac, degut a la mala defensa de l’1×1 nostre. Tot i això, arribem al descans amb el marcador empatat a 37, després d’encaixar un triple sobre la botzina per manca de concentració.

A la represa, seguim entonades, però de cop, es fonen els ploms durant 6 minuts: deixem de moure i passar-nos la pilota, la notre defensa passar de ser regular a molt dolenta, i el pitjor, deixem de creure en la possibilitat de treure endavant el partit. Un cop més, amb l’inici del darrer període ens posem les piles i realitzem un parcial de 0-15 que situa el marcador en un ajustat 60-59 a falta de dos minuts per disputar-se. En aquest moment, però, se’ns acaben les forces i ens quedem sense solucions ni encert ofensiu, de manera que acabem perdent per una mínima diferència de 5 punts.