• Círcol 72 – Sedis Hidrology 61
  • Nova victòria del primer equip a la Plana davant el SEDIS (Seu d’Urgell) en un partit molt gris dels nostres els primers 25 minuts, però que una vegada més es va capgirar als darrers 15 minuts per acabar deixant la victòria a casa.

  • El partit va començar bé pel Círcol, que tot i el poc encert ofensiu era capaç de manar al marcador per 14-10 al final del primer període. El segon quart va començar amb el Círcol augmentant l’avantatge fins els 8 punts (18-10), però a partir d’aquest moment parcial de 6-18 dels visitants amb un Francesc Sansa que anotava 2 triples consecutius i amb una excel·lent feina al rebot ofensiu de Sergi Berenguer, que guiava als de la Seu per arribar a la mitja part amb avantatge al marcador: 24-28.

  • La sortida de vestidors no podia ser pitjor, 2 triples consecutius dels visitants ampliaven la diferència fins als 10 punts, que es mantindrien fins a l’equador del tercer període, moment en el que el Círcol va renèixer i de la mà d’Alfredo Rodríguez (autor d’una magnífica esmaixada) i Alex Medio, el Círcol s’enganxava al partit, donant la volta al marcador i marxant 3 punts per sobre (46-43) a falta de 10 minuts. Al darrer quart, de nou 1 triple d’Alfredo Rodríguez i Alex Medio permetien augmentar diferències, els visitants no baixaven pistonada i continuaven dins el partit amb accions individuals de Berenguer i Sansa, però dos triples de Quim Forteza (un sobre la botzina de possessió) deixaven la victòria a La Plana, la 4a seguida del Círcol.

  • El proper partit, després de la jornada de descans, es disputarà a la pista del SESE, dissabte 13 de Desembre. Molta sort!