• Aquest cap de setmana s’ha acomiadat el mes de novembre i els diferents Campionats de la Federació Catalana de bàsquet es van acomiadar temporalment, pel pont de la Constitució de la setmana que ve. Així doncs la competició s’atura dues setmanes.

Aquests són els resultats de la jornada

  • Resultats Círcol (29-30)

  • El Premini va superar amb molta claredat al Masnou a Casagemes. Sempre dominant i amb parcials demolidors com el 20-0 del tercer quart.

    • Premini - Masnou

    • Clara victòria del Premini amb el Masnou 

   • Al mateix temps, a la pista del costat on jugaven els Premini, vam tenir el partit de tornada del duel de germans Círcol a les banquetes. El Mini A dels germans Muñoz, Ferran i Daniel (i també Ramon Gotzens i Martí Oriol) s’enfrontava a l’UBSA dels germans Puerto, Gerard i Adrià. Els 4 també són respectivament jugadors i entrenadors al Círcol. Com va passar el partit d’anada a Sant Adrià, el Círcol va arrencar fort i va sorprendre al rival endunt-se el primer parcial (10-4). Però els vermells van reaccionar, van agafar la batuta del matx i van capgirar el partit. Dos parcials abultats al 4art i setè període van trencar el duel, que malgrat tot el Círcol va jugar bé.

    • Mini A - UBSA

    • Derrota amb bona imatge del Mini A davant l’UBSA

   • El Mini B va seguir la seva evolució constant i va jugar un altre important partit per seguir creixent amb les Escoles de Badalona Centre.

      • Mini B - EPBC
     • El Mini B segueix creixent amb un altre partit jugat. Dissabte amb les Escoles de Badalona Centre

    Jornada amb moltes visites fora de Badalona. A tocar de la nostra ciutat, l’Infantil masculí perdia amb el Montgat. A la primera meitat, el partit el van dominar els locals, 37-14 al descans. A la represa, el Círcol va aconseguir retallar marges, gràcies a la millora tant en atac com en defensa

    • El Cadet B visitava la pista de Santa Coloma on després d’una mala primera meitat on no van estar gens encertat en atac, poc intensos i tous en defensa, un parcial de 3-27 en 13 minuts feia remuntar un avantatge de 9 punts en contra al descans per guanyar el partit. Les dos cares del bàsquet en 40 minuts. El Cadet 1 perdia, en la seva visita al camp del Ronçana, en un bon partit dels jugadors de David Aldabert. I el Preferent femení perdia de 5 punts a la pista d’un Almeda que va haver de treballar molt per suparar a les badalonines. El Cadet B femení, a La Plana, queia de forma rotunda, diumenge al matí, amb el Roser. El partit del Cadet A, precisament a la pista del Roser va quedar suspès per la pluja, així com el partit del Preinfantil femení a la pista del SAFA Horta.

La matinal de diumenge a La Plana es completava amb el partit del Júnior masculí, amb el Grup Barna, segon classificat de la Lliga. En el millor partit de la temporada, el conjunt de Ricard Santiago, Aleix Sànchez i Gerard Puerto va obtenir una merescuda victòria, gràcies al treball col·lectiu de tots els jugadors, que van desenvolupar a la perfecció, el duel. Treball defensiu, control de rebot, sortida al contraatac i sortida intensa i concentració des del minut 0. Felicitats. 

  • Júnior A - Grup BarnaGran victòria del Júnior A davant el Grup Barna, segon classificat

  • El Júnior 1 va perdre davant l’Argentona en un bon partit davant d’un dels equips més ben classificats de la lliga. Els jugadors cada cop estan fent millor les coses i això es nota en la millora en el joc individual i colectiu. Les Júnior viatjaven, a primera hora de la tarda de diumenge a Mataró per enfrontar-se al Boet on perdien de només 5 punts. Un intercanvi de cops i parcials a banda i banda de les cistelles, acaba amb un conjunt maresmenc millor fisicament que encadena el parcial definitiu de 4-0 que fa perdre el partit a les noies de gerard Castro i Patrícia Mata. Malgrat tot, cal destacar que van tornar a fer un bon partit, a la línia de les últimes setmanes. Ànims

   • El Sots21 Preferent, obria la tarda dominical a La Plana, en un horari no habitual per ells. El conjunt d’Adrià Puente, Albert Calàbria i David Martínez, feien de taloners del partit del Sènior A, perdent amb el Cerdanyola, en bona part per culpa del 14-27, parcial del tercer acte, i en un mal partit dels locals que sempre van anar a remolc dels vallesans.

    • Sots21 - Cerdanyola

    • Derrota del Sots21 a La Plana amb el Cerdanyola

    El Sots25 A, després de la derrota de la setmana passada amb el CEISSA, tornava a guanyar, en derrotar a domicili al Sant Josep Obrer de L’Hospitalet amb una gran remontada final. D’altra banda, el Sots25 1 feia un extraordinari partit a la pista del Santa Perpètua, un dels millors equips de la categoria,  que ha de marcar la línia a seguir pel futur, tot i la derrota, a la pròrroga, en un continu intercanvi de cistelles que afavorí als vallesans finalment.

   • Finalment us expliquem la bona jornada pels Sèniors de l’entitat: El Sènior femení guanyava, de nou, i ja són dues victòries consecutives al Valldemia de Mataró a la pista del conjunt de la capital del Maresme. El Sènior A derrotà a La Seu d’Urgell a La Plana, i suma la quarta victòria consecutiva en un mes de novembre gairebé perfecte pel nostre primer equip masculí a la Copa Catalunya, on només es va escapar el derbi amb el Minguella del dia 2. Fou un duel igualat en tot moment. A inicis del tercer període el conjunt urgellenc fa una petita estrabada de 10 punts que es retalla al final del mateix període. Igualtat fins als darrers instants del matx on a base d’errors forçats i del llançament exterior, el Círcol suma un nou triomf amb un sòlid average de cara a la tornada a La Seu. 

    •  

     • Sènior A - Sedis
    • Quarta victòria consecutiva del Sènior de Copa amb La Seu

    La jornada es tancava amb el duel del Sènior B contra el Santa Eugènia de Berga osonenc. Triomf en un partit més complicat i igualat del què reflecteix el marcador, on la clau rau en el mini parcial de 11-0 a les acaballes del segon període, que s’ha anat mantenint la resta de l’encontre.

    • Sènior B - Santa Eugènia de Berga

    • Triomf del Sènior B amb el Santa Eugènia de Berga

    I d’aquesta manera acomiadem el novembre i agafem 15 dies de descans, a causa del Pont de la Constitució, per afrontar les dues últimes jornades del 2014. L’activitat torna el cap de setmana del 13-14 de desembre 

   • Fins aleshores

   • Salut i cistelles