• Círcol 44- CB Argentona 54
  • La visita del C.B Argentona, un dels millors equips del grup, al pavelló de Pomar va decidir-se en l’avantatge de 10 punts que els visitants van aconseguir a mitjans del segon quart. El partit va iniciar-se amb una defensa pressionant amb constants 2×1 al jugador amb pilota per part del conjunt del Maresme que obligava a un joc poc fluid al Círcol. A punt de finalitzar els primers 10 minuts tres pilotes recuperades amb tres cistelles fàcils consecutives pels locals els permetien mantenir el partit igualat (14-16). El segon període, els constants 2×1 a la pilota dels visitants van provocar la pèrdua de 5 pilotes consecutives i obrien un forat de 10 punts al minut 5 (16-26). A partir d’aquell moment la claredat per a poder superar la pressió va millorar, només la manca de confiança i decisió a l’hora de resoldre les situacions d’avantatge un cop superada la primera línia defensiva van fer impossible al Círcol arribar al descans havent eixugat aquests 10 punts de diferència (20-28). L’inici de la segona part va ser igual que els anteriors 20 minuts, 2×1 constants dels maresmencs. Això sí amb molta més claredat local, malauradament sense el premi de l’encert de cara a cistella i la diferència de 8-10 punts pel C.B Argentona s’anava mantenint, (33-42). L’últim període, la tònica va ser calcada, els locals necessitaven de 2 i 3 i fins a 4 tirs en un mateix atac per a poder anotar, tot i trobar bones situacions de llançament. No poder materialitzar les bones defenses en cistella, com sí havia passat al final dels primers 10 minuts no els va permetre en cap moment, tot i intentar-ho fins al final, poder reduir la diferència dels 8 punts (44-54).

  • La propera jornada serà el diumenge14 de desembre a les 11h al Pavelló de Pomar contra el C.B Liçà de Vall.