Círcol 58 – Lindis CB Lleida Blanc 60

Derrota del junior femení davant el Lleida, un equip de la zona mitja alta de la classificació. El partit comença travat, però amb una dinàmica molt favorable per als nostres interessos, ja que realitzem una defensa molt agressiva i tenim el rebot bastant controlat; malgrat això, alhora de sortir al contraatac cometem moltes imprecisions, o bé sortint amb masses bots, o donen passes equivocats. Tot i això, finalitzem el període 10-13. 

Als següents 10 minuts baixem el nostre nivell defensiu i permetem al rival que ens anoti 21 punts, molts més dels que ens podem permetre. Aquest fet ens fa molt mal, ja que el fet que ens anotin tant significa no poder sortir al contraatac per anotar amb facilitat. Tot i això, arribem al descans 27-34 gràcies al nostre encert exterior amb 3 triples.

La tònica general de la represa va ser un estira i arronsa constant: el Lleida no aconsegueix desenganxar-se, i a cada aventatge que ens agafavem aconseguiem reaccionar per apropar-nos al marcador, i cada cop que ens apropavem les nostres rivals es tornaven a desenganxar. Però poc a poc, amb un treball constant i una defensa cada cop més agressiva aconseguim retallar distàncies fins a col·locar-nos a tant sols 2 punts faltant 4 minuts per disputar-se. En els moments claus del partit, realitzem millors atacs que les nostres rivals que ens permeten trobar tirs molt més còmodes que els seus, amb la única diferència que no ens van entrar. Elles aprofitaven, doncs, el seu encert final per endur-se el partit per la mínima.