• SESE 65 – 48 Círcol 
  • Dura derrota del primer equip a la pista del SESE per 17 punts de diferència en un partit controlat en tot moment per l’equip local.
  • El Círcol va rebre un dur correctiu a la pista del penúltim classificat, els locals van sortir molt més intensos i amb una defensa molt agressiva, fet que va descol·locar als nostres, que no van ser capaços de reaccionar prácticament en tot el partit. El partit començava amb un avantatge de 7 punts que el Círcol neutralitzava per acabar ajustant el marcador al 17-16 del primer quart. El rebot era dominat pels locals, i el Círcol només era capaç d’anotar en situacions individuals. Al segon període, la pressió tota la pista va ofegar als visitants que no eren capaços d’anotar (4 punts en aquest període), mentre que els barcelonins es sentien amb confiança i anotaven amb gran encert, fins al punt d’anotar una cistella sobre la botzina i deixar el 38-20 al marcador.
  • A la represa, el Círcol semblava que es ficava al partit, i era capaç d’ajustar el marcador en 2 minuts molt bons al 38-28, però un triple d’un dels jugadors interiors del SESE i de nou males seleccions en atac van tornar a ampliar la diferència fins els 16 punts. El darrer quart no va tenir més història, les diferències van superar els 20 punts, però finalment es reduïen al 17 finals.
  • La propera jornada el Círcol rep al líder del grup, el C.B. Grup Barna, en el que serà el darrer partit de l’any.