Círcol 37 – AEE Col·legi Cultural Badalona 43

  • Un altre partit a casa, a les 19:15, com de costum. Juguem contra la cultural, un equip al que vàrem guanyar al seu camp còmodament. Aquesta victòria va ser deguda a que nosaltres vàrem jugar al 300% i, en part, a que ells van marxar del partit. Sabíem que ells vindrien a per totes, i així va ser.

  • L’escalfament a pista és bo, bon ritme, força concentrats, etc. Però com ja va sent habitual el partit de davant s’allarga i només disposem de 15 minutets.

  • Comencem el partit molt ficats, fem un parcial 8-0 que ells ens tornen perquè en el moment en que comencen a fer bàsquets ens descontrolem i comencem a atacar precipitats. El quart acaba 8-15.

  • El segon quart millora, sabíem que era vital no deixar-nos anar si ells ens avançaven al marcador i així va ser. Comencem a centrar-nos i a jugar amb més criteri pel que donem la volta al marcador per marxar a la mitja part 23-24, només un a baix. El parcial del quart va ser 15-9.

  • Al vestidor tractem de corregir un parell d’errades que no ens permetien córrer per tractar de posar una marxa més al partit i aconseguir avançar-nos al marcador.

  • Al tercer quart, no podem fer el que hem dit, de fet és més aviat al revés. Ells marquen el seu ritme amb comoditat i se’ns fa molt difícil atacar. Ens costa molt trobar opcions de bàsquet, que no entren. A més quasi totes les nostres errades són castigades amb dos punts per part d’ells. El quart acaba 5-11, anem 28-35, diferència de 7 però amb molt de temps encara.

  • El quart període, si que vàrem aconseguir accelerar el partit fins posar-lo 35-37. Però un altre cop ells van ser capaços de frenar el joc per tornar a agafar avantatge, aleshores quedaven 6 minuts, en els quals només som capaços de fer 2 punts més. El quart acaba 9-8 i el partit 37-43.

  • Aquest partit ha estat un partit molt irregular, amb canvis de ritme per ambdós equips. Hem d’aprendre a jugar els finals ajustats i  ser constants en el ritme, seguim treballant.